Emine Karabulut kimdir? Emine Karabulut nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Emine Karabulut’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Emine Karabulut kimdir? Emine Karabulut kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Emine Karabulut’nun biyografisini haberimizde derledik…

14 Mayıs Müge Anlı: Şaban Ataş'ın kaybında yeni gelişme, cinayet itirafı geldi mi? 14 Mayıs Müge Anlı: Şaban Ataş'ın kaybında yeni gelişme, cinayet itirafı geldi mi?

Emine Karabulut kimdir?

52 yaşındaki fabrika işçisi Şaban Ataş'tan günlerdir haber alınamıyor. 22 Mart'ta Muğla'dan kaybolan Şaban Ataş'ın kuzeni, Şaban'ın eşi Emine Karabulut ve oğlundan şüphelendiğini açıklamıştı. Emine Hanım ile sevgili olduğu iddia edilen Burhanettin Bey, Müge Anlı stüdyolarına gelerek, Şaban Ataş'a dair bildiklerini anlattı.

Şaban Ataş'ın eşinden cinayet itirafı geldi. Emine Karabulut, eşinin kaybından sonra verdiği şüpheli ifadelerle dikkat çekiyordu. 

2026 Dünya Kupası elemeleri ne zaman? 2026 Dünya Kupası elemeleri ne zaman?

Emine Karabulut'tan cinayet itirafı geldi

Emine Karabulut, "Ben vicdan azabından duramıyorum. Biz o sabah Şaban'la kavga ettik. O benimle kötü konuşunca hakaret edince Burhanettin dayanamadı. Arkadan sopayla vurdu. Sonra Çamaşır ipiyle boynunu doladı. Ben olayın şokuyla oğlum Mert'i kaldırdım. Oğlumu çağırdım. 'Çocuk önce rüya mı görüyorum?' diye tedirgin oldu. Bu sefer sarkmasın diye kollarını bağladı. . Şaban artık morarmıştı. Çocuğum aşağı indiğinde şaşkındı. 'Burhan bana örtü getir, saralım' dedi. Ben odunların üzerine sardığım halı örtümü getirdim. Hep birlikte onu depoya götürdük. Akşam üzeri onu yaylaya götürdük. Ayakkabısını, cüzdanını, paralarını bile sobada yaktım. Pişmanım. Ben öldürmeye teşebbüs etmedim. Ben sadece taşımaya yardım ettim. Oğlumda taşımaya yardım etti. Burhanattin, Şaban'ı bizim beyzbol sopamızla vurmuş. Baktım Şaban etkisizdi. Sonra iple boynuna sarıldı. Kan yoktu. Şaban morarmıştı. Merdivenlerden indirirken kafasından kan geldi. Bizim oturduğumuz odanın içinde oldu. " dedi.

Kaynak: Haber Merkezi