Ayhan Özçelik kimdir? Ayhan Özçelik nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Arama motorlarında Ayhan Özçelik kimdir? Ayhan Özçelik kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Sokaklarda köpek saldırısına uğrayan Ayhan Özçelik kimdir? Biyografisini haberimizde derledik…

Taraftarium24 | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle Taraftarium24 | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

Ayhan Özçelik kimdir?

İstanbul Esenler’de ikamet eden Ayhan Özçelik, 40 yaşındadır. İki anneden 14 kardeş olan Özçelik engelli bir vatandaştır. Silivrikapı Mahallesi'ndeki akrabalarını ziyaretten dönerken sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu vefat eden Özçelik'in cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Habipler Yayla Mezarlığı’na defnedildi.

AA’ya açıklamalarda bulunan kardeşi Burhan Özçelik, “iki anneden 14 kardeş olduklarını, anne ve babasının hayatta olmadığını, saldırıda hayatını kaybeden zihinsel engelli kardeşi Ayhan Özçelik'e kendilerinin baktığını söyledi.

Ayhan Özçelik'in, olayın yaşandığı gün kız kardeşini ziyarete gittiğini anlatan Özçelik, "Gece 03.00-04.00 civarında oradan geçiyormuş. 5-6 köpeğin saldırısına uğramış. 05.30 civarında oradan bir motorlu geçerken görmüş. Köpekler buna saldırdığı için o da kaçmış. İleride çöp arabası varmış, çöpçüler gelince bakmışlar ki 5-6 köpek üstündeler. Köpekler çöpçülere de saldırıyor. Saldırınca bunlar da sopaları alıp üstlerine yürüyorlar. Çöpçüler geldiğinde köpeklerin patileri rahmetlinin üzerindeymiş. Çöpçüler o dakika oraya gelmese demek sabaha kadar bütün etini yiyeceklermiş." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi