Çay fiyatlarına yüzde 18 zam Çay fiyatlarına yüzde 18 zam

Amedspor Fethiyespor maçı saat 15.00’te karşı karşıya gelecek. Maç, Fethiye ilçe stadında oynanacak.

Amedspor Fethiyespor maçı maçı hangi kanalda canlı izle

Amedspor Fethiyespor maçı saat 15.00’te oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonu, YouTube kanalı bu hafta yayınlanacak karşılaşmalar arasına Fethiyespor-Amedspor maçını dahil etmedi. Ev sahibi Fethyespor Kulübü'nün kendisine ait You Tube kanalı bulunmadığı için maçı canlı izleme imkanı bulunmuyor. Alternatif olarak Facebook arama kısmına Amedspor Fethiyespor yazarak şansınızı deneyebilirsiniz. Statta yer alacak Fethiyespor taraftarlarından maçı Facebooktan canlı yayınlaması bekleniliyor.

Amedspor Fethiyespor maçını hangi hakem yönetecek

Amedspor Fethiyespor maçını Hakem Berkan Çetin yönetecek

Amedspor Fethiyespor maçı değerlendirme

Amedspor, 3 Nisan günü deplasmanda Fethiyespor ile karşılaşacak. TFF 2. Lig Kırmızı grupta bir puan farkla liderlik koltuğunda bulunan Amedspor, şampiyonluk mücadelesi veriyor. Amedspor oynadığı 30 maçta 68 puan toplayarak en yakın rakibi Kastamonuspor’un 1 puan, Iğdırspor’un ise 8 puan önünde yer alıyor.

Amedspor’da sakatlığı sona eren ve takımla çalışmalara başlayan Dijlan Aydın'ın maçta forma giymesi bekleniyor. Maçtan 3 puan hedefleyen Amedspor'da kart cezalısı bulunmazken, sakatlığı süren 2. kaleci Kaan kadroya dahil edilmedi.

Kaynak: Haber Merkezi