Şimşek: Enflasyon tek haneye inince daha rahat konut alabileceksiniz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Enflasyonu tek haneye indirdiğimizde, siz çok daha rahat bir şekilde konut alabileceksiniz. Çünkü konut kredisi alabileceksiniz. AK Parti hükümetleri öncesi, konut kredisi yok denecek kadar azdı. Biz tek haneye indirince, krediye erişim arttı” dedi.

Çorlu tren kazasında yakınlarını yitirenlerin ‘yargılansın’ dediği isme ihale

Karar çıkması beklenen Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2018 yılında meydana gelen tren faciasına ilişkin davanın bir sonraki duruşmasının 25 Nisan’a ertelenmesinin ardından yeni gelişme daha yaşandı. Ailelerin ‘Yargılanmalı’ dediği dönemin Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü İsa Apaydın’ın yöneticisi olduğu şirkete ihale verildiği öne sürüldü.

Yerel seçimlerde yarışacak adayların listeleri kesinleşti

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri ‘ne katılabilecek siyasi partilerin adayları ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edildi.

İstanbul’da kırmızı ette 3 ayrı tarife: Fiyatlar da semtten semte değişiyor

İstanbul'da et fiyatlarına gelen son zamlardan sonra market ve kasaplardaki fiyatlar da değişti. Et ve Süt Kurumu'nun da fiyatlarının göz önünde gösterildiği kentte kırmızı etin 3 farklı tarife üzerinden fiyatlandırıldığı görüldü.

Prof. Dr. Pampal: Ölüdeniz Fayı kılırsa 7'den büyük deprem üretir, Hatay yine yıkılır

Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Jeoloji Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, Ölüdeniz Fayı'na dikkat çekerek, “6 Şubat depremlerinde bu fay Hatay Kırıkhan'a kadar kırıldı. Bu coğrafyada en yıkıcı ve en sık deprem olan fay budur. Şimdi o fay kırılmaya başlayacak. Çünkü oraya da stres yüklendi. O başlarsa maalesef Hatay yeniden yıkıcı bir deprem yaşayacak” dedi.

'10 Manşette Bugün' | 2 Mart 2024 '10 Manşette Bugün' | 2 Mart 2024

Parasını CHP ödedi, reklamı AK Parti yaptı: Murat Kurum'un tanıtımı yapıldı

İstanbul Sultangazi'de, 2 Mart 2024’te Cumhuriyet Halk Partisi'ne parası ödenmiş bir şekilde tahsis edilen reklam alanında AK Parti Sultangazi adayının ve AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'un reklamı yapılıyor.

İmamoğlu: Murat Kurum atanmış ve ithal bir adaydır

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ordu Caddesi'nin isminin Ordu ilinden geldiğini sanan rakibi AK Parti’nin adayı Murat Kurum'un Büyükçekmece ile Küçükçekmece'yi karıştırmasına göndermede bulunarak ‘atanmış ve ithal aday’ dedi.

İstismara uğrayan Sıla bebek ilaçlara tepki vermiyor İstismara uğrayan Sıla bebek ilaçlara tepki vermiyor

MetroPOLL'den milletvekili anketi

MetroPOLL Araştırma, katılımcılara 'Bu Pazar bir milletvekili seçimi olsa hangi siyasi partiye oy verirsiniz?' sorusunu sordu.

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Çorlu davası tepkisi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 2018 yılında meydana gelen tren kazasının bir sonraki duruşmasının 25 Nisan’a ertelenmesine tepki gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Biz o adalet arayışının arkasında durmaya devam edeceğiz. Biz mağdurdan yanayız” dedi.

Erdoğan: 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı güven alırsa bizi tutana aşk olsun

AK Parti'nin Muğla mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda Cumhurbaşkanı kim? Erdoğan. Hükümet, Cumhur İttifakı. Dolayısıyla yerel yönetimlerde 31 Mart akşamı inşallah Cumhur İttifakı güven alırsa bizi tutana aşk olsun" dedi.

Kaynak: Ateş Çatıkkaş