Suç örgütü lideri Maxat Rakhisho kimdir ? Suç örgütü lideri Maxat Rakhisho nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Suç örgütü lideri Maxat Rakhisho kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Suç örgütü lideri Maxat Rakhishoaratılıyor. Suç örgütü lideri Maxat Rakhishokaç yaşında, nereli, mesleği ne? Suç örgütü lideri Maxat Rakhishokimdir?

Suç örgütü lideri Maxat Rakhisho kimdir?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa dışı örgüt faaliyetleri ve kaçakçılık’ suçundan uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve ‘Dolandırıcılık’ suçundan uluslararası seviyede aranan Maxat Rakhisho’un İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-23operasyonu ile yakalandığını duyurdu.

Türkiye – Hollanda maçı canlı izle (CANLI) Türkiye – Hollanda maçı canlı izle (CANLI)

“Zehir tacirlerine nefes aldırmayacağız”

Operasyona İlişkin sosyal medya hesabı X’ten bir açıklama yapan Bakan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

“İnterpol Kırmızı Bülteniyle “Yasa Dışı Örgüt Faaliyetleri ve Kaçakçılık” suçundan uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve “Dolandırıcılık” suçundan uluslararası seviyede aranan   Maxat Rakhishov İstanbul’da düzenlenen “MAHZEN-23” operasyonuyla yakalandı. Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Hangi büyüklükte olursa olsun, hangi bülten ile aranırsa aransın, halkımızın huzurunu kaçıran uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine nefes aldırmayacağız.  Hepsini tek tek adalete teslim edeceğiz.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen “MAHZEN-23” operasyonuyla İstanbul'da yakalanan ve haklarında Kırmızı bültenle yakalama kaydı bulunan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov; ülkelerine geri gönderilmek üzere Geri Gönderme Merkezine teslim edildi. Operasyonu gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.”

Bilgiler gelince sitemiz güncellencektir..

Kaynak: Haber Merkezi