İçişleri Bakanlığı, Van'ın Çatak ilçesindeki Belbuka üs bölgesinde Güvenlik Korucusu olarak görev yapan Çetin Şeylan'ın yıldırım çarpması sonucu şehit olduğunu açıkladı. Çetin Şeylan kimdir? Çetin Şeylan nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Çetin Şeylan’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Çetin Şeylan kimdir? Çetin Şeylan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Çetin Şeylan’ın biyografisini haberimizde derledik…

Türkiye – Hollanda maçı canlı izle (CANLI) Türkiye – Hollanda maçı canlı izle (CANLI)

Çetin Şeylan kimdir?

Çetin Şeylan, Van’da güvenlik korucusu olarak görev yapmaktaydı. 36 yaşında olan Şeylan, yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Olay nasıl oldu?

Olay bugün öğleden sonra Çatak ve Şırnak'ın Beytüşşebap ilçeleri arasındaki Kato Jirka bölgesinde bulunan 3 bin rakımdaki Belbuka Kalekol Üs Bölgesi mevkisinde meydana geldi. Gök gürültülü sağanak yağmurun etkisini sürdürdüğü bölgede, üs bölgesine yıldırım düştü. Bu sırada üs bölgesinde görevli bulunan güvenlik korucusu Çetin Şeylan'a (36) yıldırım isabet etti. Olay yerinde hayatını kaybeden Şeylan’ın cenazesi Çatak Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Kaynak: Haber Merkezi