Sahne şovlarıyla ve iddialı tarzıyla magazin gündeminin mercek altına aldığı isimlerden biri olan Hadise, geçtiğimiz akşam Beşiktaş'ta sahne almıştı.

Şarkıcılık kariyerinde başarılı olan Hadise, oyunculuğa başlamaya karar verdi. Ünlü ismin dijitaş platformda yayınlanacak dizi projesi için alacağı ücret dudak uçuklattı.

Aleyna Kalaycıoğlu’ndan, Doğukan Güngör açıklaması Aleyna Kalaycıoğlu’ndan, Doğukan Güngör açıklaması

Ünlü şarkıcının, geçtiğimiz günlerde mayoya benzeyen sahne kıyafetiyle 10. Yıl Marşı'nı okuması çok konuşulmuştu. Hadise'nin iddialı kıyafetiyle marş söylemesine eski sevgilisi ve meslektaşı Sinan Akçıl'dan dikkat çeken bir yorum gelmişti.

Sinan Akçıl, eski aşkının konser görüntülerinin sosyal medyada yayılmasının ardından isim vermeden "Çıktık 'açık' alınla 10 yılda her savaştan..." ifadelerini içeren bir paylaşımda bulunmuştu.

Son dönemde hem dansları hem de iddialı pozlarıyla dikkatleri üzerine çeken Hadise, uzun zamandır gelen oyunculuk tekliflerini geri çeviriyordu. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; ünlü şarkıcı dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizi için anlaştı.

Oyunculuk için arkadaşı Seda Bakan tarafından ikna edildiği öğrenilen Hadise'nin 8 bölümlük dizi için 10 milyona anlaştığı ortaya çıktı.

Kaynak: Haber Merkezi