Altındağ Belediyesi kreşlerinde yıl sonu heyecanı... Altındağ Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Güneşevler, Aydınlıkevler, Kuzey Ankara ve Ali Ersoy kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler, yıl sonu sergisi sevinci yaşadı. Miniklerin yıl boyunca kendi emekleriyle yaptıkları etkinlikler, yıl sonu sergisinde gözler önüne serildi. Minik öğrencilerin sevincine aileleri ve öğretmenleri de ortak oldu. Minik öğrenciler, sergiyi gezerken etkinlikleri nasıl yaptıklarını da anlattı. Veliler, sergiye yoğun ilgi gösterdi.  Miniklerin el emeği eserleri, büyük beğeni topladı. 

Ankara’da su kesintisi 7 Temmuz 2024 Ankara'da sular ne zaman gelecek? Ankara’da su kesintisi 7 Temmuz 2024 Ankara'da sular ne zaman gelecek?

"Minik öğrencilerimiz çok yetenekli"

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, yıl sonu sergisine katılan öğrencilerin yaptıkları faaliyetlerin görülmeye değer olduğunu belirterek, “Altındağ Belediyesi kreşlerinde eğitim gören minik öğrencilerimiz çok yetenekli… Yıl boyunca gelişimlerine katkı sağlayan birbirinden faydalı etkinlikler yapıyorlar. Sergilenen eserlerin hepsi birbirinden güzel, el emeği, göz nuru… Evlatlarımızı, onlara emek veren öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ediyorum. Hepsinin emeğine sağlık...” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi