20 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun oğlu Aydın tutuklandı, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme 20 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun oğlu Aydın tutuklandı, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme

Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın oturduğu MasterChef Türkiye yarışma programının bu akşamki yeni bölümüne Mehmet Şef ile Semih arasındaki kavga damga vurdu. Daha tanıtımda herkesi şaşırtan kavgayla ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Mehmet Şef’in Semih’e sert çıktığı kavgada taraflar arasında tansiyonun bir hayli yükseldiği görülüyor. Semih’in yemeğinin tadına bakan Mehmet Yalçınkaya, yarışmacı Semih’in tabağıyla ilgili yaptığı ‘Ben yediğimde bu böyle değildi şef’ sözleri üzerine çok sinirleniyor ve ‘Seni var ya buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Sen her yemek sonrası benim bildiğim böyle, benim bildiğim şöyle diyorsun. Yeter ya! Bizden iyi mi biliyorsun bu işi? Haddini bil!’ diyerek bağırdı.

Mehmet Yalçınkaya’nın öfkeli bir şekilde kendisine tepki göstermesi üzerine Semih’in önlüğünü çıkararak stüdyoyu terk ettiği görülüyor. Semih’i sakinleştirmek isteyen Kaan’ın; ‘Ne gerek var? Yapma çocuğum’ diyerek arkadaşını yatıştırmaya çalıştığı görülüyor. Bu olayın ardından Semih’in yarışmadaki akıbeti merak konusu oldu. Semih MasterChef’e devam edecek mi yoksa yarışmadan diskalifiye mi olacak soruları bu akşamki yeni bölümde yanıt bulacak.

Kaynak: Haber Merkezi