FOX TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti her yaştan seyirciyi ekran karşısına toplamayı başardı. Kirli Sepeti her pazar saat 20.00'de FOX TV'de yayınlanıyor. Aynı zamanda dizinin sosyal medya kanallarından da fragmanlar ve kesitler paylaşılıyor. Kirli Sepeti dizisinin oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Devrim Yakut, Serkay Tütüncü, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Bestemsu Özdemir, Cansu Tosun, Serhat Kılıç, Deniz Sarıkaş gibi ünlü isimler bulunuyor. Kirli Sepeti dizisinin çekimleri İstanbul'un Beşiktaş ve Galata gibi semtlerinde çekiliyor.

Kirli Sepeti 18. Bölüm full izle, Kirli Sepeti fragman izle, Kirli Sepeti 18. Bölüm fragman izle Kirli Sepeti 18. Bölüm full izle, Kirli Sepeti fragman izle, Kirli Sepeti 18. Bölüm fragman izle

Youtuber Enes Batur kaza yaptı Youtuber Enes Batur kaza yaptı

Peki, Kirli Sepeti dizisinin 19. bölümünde neler yaşandı?

Songül, Medine ve Hayriye’nin kaderleri aynı anda birden değişir. Gelenlerin yanı sıra gidenler de vardır. Songül, altından zor kalkacağı ayrılılıklar yaşarken hayat ona kaybettiklerinin değerini acı bir şekilde hatırlatır. Konu aşk olunca bir türlü akıllanmayan Hayriye’nin ise gözü hiçbir şeyi görmez... Ama maalesef her yalan elbet bir gün ortaya çıkar. Tabi eğer üzeri iyi örtülmemişse… Medine, mükemmel kurgulanmış bir yalana kurban olunca yalnızca aşkı değil ahlakı ile de sınanır. Peki bu zor durumların altından kalkabilmeleri bu sefer mümkün olacak mıdır?

Kaynak: Haber Merkezi