İYİ Parti’de peş peşe gelen istifalara bir yenisi eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Bornova Meclis Üyesi Kemal Sevinç partisinden istifa etti.

Sevinç’in istifası İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 3’üncü oturumunda sunuldu.

İYİ Parti İzmir Belediye Meclis Üyesi Kemal Sevinç partisinden istifa etti.

Sevinç istifasını şu sözlerle duyurdu:

Kılıçdaroğlu: Sinan Ateş dosyası bilinçli olarak karartılmak isteniyor Kılıçdaroğlu: Sinan Ateş dosyası bilinçli olarak karartılmak isteniyor

"Değerli İzmir'liler,

Bornova,Manisa ve İzmir Büyükşehir belediyelerinde uzun yıllar üst düzey kamu yöneticiliği yaptım. Sonra İyi Partinin kuruluş aşamasında kurucu il başkan yardımcısı olarak görev aldım. 2019 yılında yapılan seçimlerde Bornova ve Büyükşehir belediyesi meclis üyeliği, aynı zamanda da grup başkan vekilliği görevini üstlendim. İyi partide siyasete girmeyi tercih ederken beklentim ,bu partinin Ulusal hassasiyetlere ve Atatürk ilkelerine önem veren bir merkez partisi olması idi.

İlk yıllarda Sn.Genel başkanın izlediği siyaset bu yöndeydi. Ancak son dönemlerde merkez parti ekseninden uzaklaşan bir tutum izlemeyi tercih etmesi, topluma gereken güveni vermemesi nedenlerinden dolayı İyi Parti'de siyasete devam etmemin bir anlamı kalmadığı için parti üyeliğinden istifa etmiş bulunmaktayım.

Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur."

Editör: Ahmet Agah