Hüseyin Şansi kimdir? Hüseyin Şansi nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Hüseyin Şansi’nin kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Hüseyin Şansi kimdir? Hüseyin Şansi kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Hüseyin Şansi’nin biyografisini haberimizde derledik…

Hüseyin Şansi kimdir?

1978 yılında Batman’da doğmuştur. İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Batman’da okuduktan sonra değişik alanlarda lisans eğitimi yapmıştır. Biyolog olarak Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Adalet ve Çalışma Ekonomisi alanlarında da lisans eğitimi almıştır. Evli ve 5 çocuk babasıdır. Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Kamu bürokrasisinde uzun yıllar farklı birimlerde görev yapmıştır. Halen Batman Sosyal Güvenlik Kurumunda İl Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir. Batman’da üstlendiği görevler nedeniyle ilçeler ve şehrin demografik ve sosyo kültürel yapısına hakim olup Sivil Toplum Kuruluşlarında etkindir.

Öğrencilik yıllarından itibaren manevi değerler üzerine kurulmuş teşkilatlanmalarda aktif rol almıştır. Milli Gençlik Vakfı’nda başlayan Sivil Toplum Kuruluşundaki aktif görevleri günümüze kadar devam etmiştir. İlim Yayma Cemiyeti ve Kızılay’da üye olup gönüllü faaliyetlere bulunma- ya devam etmektedir.

Atalanta - Arsenal maçı izle [CANLI] Atalanta - Arsenal maçı izle [CANLI]

İHH Batman Şube Başkanlığında kuruluşundan itibaren yardım faaliyetlerinde bulunmuş olup 2015-2018 yılları arasında Şube Başkanı olarak görev yapmıştır. Halan Denetleme Kurulunda aktif görev almaktadır.

Büro Memur-Sen Batman teşkilatını 2005 yılında kurmuştur. Kurucu Başkan olarak başladığı sendikacılık hayatında, sendikasını Büro kolunda Batman’ın en büyük sendikası haline getirmiştir. Hala Şube Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Batman’ın en büyük kırka yakın Sivil Toplum Kuruluşunun bir araya geldiği Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformunun gelişip büyümesinde büyük rol üstlenmiş olup, uzun süre platform sözcülüğü görevini üstlenmiştir. AK Parti Milletvekili aday adaylığı nedeniyle platform sözcülüğü görevin- den ayrılmıştır.

AK Parti kurulduğu günden beri devlet memuru olması hesabıyla farklı alanlarda gönüllü görevlerde bulunmuştur. Tüm seçim dönemlerinde AK Parti teşkilatları ile Sivil Toplum Kuruluşları birlikteliği için mücadele etmiş ve Sivil Toplum Kuruluşları adına Seçim Koordinasyon Merkezlerinde (SKM) görev almıştır.

28. Dönem AK Parti Batman Milletvekili Aday adaylığında bulunarak seçim süreci boyunca ücretsiz izne ayrılarak seçim çalışmalarında aktif görev almıştır. 2024 yerel seçimlerde Oy Birliği Platformu yürütücü kurulunda görev alarak koordinasyonu sağlamıştır.

Kaynak: Haber Merkezi