TRT 1 - Canlı Yayın TRT 1 - Canlı Yayın

Hakan Hatipoğlu kimdir? Hakan Hatipoğlu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Hakan Hatipoğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Hakan Hatipoğlu kimdir? Hakan Hatipoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Hakan Hatipoğlu’nun biyografisini haberimizde derledik…

Hakan Hatipoğlu kimdir?

Hakan Hatipoğlu 28 Kasım 1979 yılında Çanakkale'de dünyaya geldi. Türk Su topu yarışmacısı olan Hakan Hatipoğlu ilk olarak katıldığı Var Mısın Yok Musun yarışmasının ardından ilk kez Survivor 2010 Kızlar Erkekler yarışmasında mücadele etti. 2015 ve 2018 yıllarında Survivor'da mücadele eden Hakan Hatipoğlu son olarak 2024 All Star kadrosunda kendisine yer buldu.

Işık Üniversitesi İşletme Bölümü, Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümü'nde eğitimini almıştır. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlenmiştir. 2010 yılında Show TV'de yayımlanan Survivor Kızlar - Erkekler'de, 2015'te ise TV8'de yayımlanan Survivor All Star'da yarıştı. Adada 17 hafta ve 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştur.

Hatipoğlu, millî bir sporcudur ve Adalarspor'da aktif olarak sutopu oynamıştır. 2013 Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Millî Takımı'nda yer almıştır.

Kaynak: Haber Merkezi