• DOLAR 32,66 %0.32
  • EURO 35,56 %0.42
  • ALTIN 2.506,82 %1.60
  • BİST100 10.852 %-0.19
  • BITCOIN 58.051 %2.07
  • ETHERIUM 3.054 %2.14
23°

Komşu Haberleri

komşu haberleri ve güncel komşu gelişmeleri, komşu ile ilgili tüm video, komşu fotoğrafları ve komşu haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Gündem

"Suç gelirlerinin aklanması" suçuna yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Dilan ve Engin Polat çiftinin, park meselesi yüzünden tartıştıkları komşusunu darbettikleri...

Dünya

İran Dışişleri Bakan Vekili Ali Bakıri, dış politikada hedeflerinin komşularla iyi ilişkiler geliştirmek olduğunu söyledi.

Asayiş

İzmir'in Tire ilçesinde G.Ç. (32), sokakta karşılaşıp, tartıştığı komşusu Mehmet Kenar'ı (33) bıçaklayarak öldürdü.

Gündem

Suphiye Orancı'nın Sanatçı Metin Akpınar’dan olan ikiz kızları da dahil 4 çocuğunu bıraktığı Antalya Tekirova'daki Adile Şener konuştu. Adile Şener,...

Asayiş

Fatih'te aynı apartmanda oturan komşularının kapısını yaktığı dairede mahsur kalan 4 kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Magazin

Demet Özdemir'in eski eşi Oğuzhan Koç, Alaçatı’da aynı siteden villa aldı. İkili bu yaz karşılıklı evlerde tatil yapacak.

Asayiş

Karabük'te komşular arasında çıkan kavgada E.A.'nın tüfekle ateş ettiği Gülseren Yıldırım(58) hayatını kaybederken eşi Kemalettin Yıldırım yaralandı.

Asayiş

Küçükçekmece'de komşular arasında çıkan laf atma tartışması silahlı çatışmaya dönüştü. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Asayiş

Ankara’da iki komşu arasında çıkan silahlı kavgada tüfekle vurulan 1 kişi yaralandı. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yurt

Ankara'da gürültü nedeniyle tartıştıkları komşuları tarafından pompalı tüfekle öldürülen baba ile oğlunun cenazeleri memleketleri Çankırı'da defnedildi.