• DOLAR 32,66 %-0.02
  • EURO 35,13 %0.00
  • ALTIN 2.448,75 %0.04
  • BİST100 10.343 %-2.86
  • BITCOIN 62.950 %0.11
  • ETHERIUM 3.458 %-0.06
18°

Antrenman Haberleri

antrenman haberleri ve güncel antrenman gelişmeleri, antrenman ile ilgili tüm video, antrenman fotoğrafları ve antrenman haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Spor

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına yaptığı idmanla devam etti.

Spor

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi ilk etap kamp çalışmaları için Düzce’nin Kaynaşlı ilçesine bağlı Topuk Yaylası Tesisleri’ne geldi.

Özel Haber

Öz savunma sistemleri arasında yer alan ve her yaştan insanın kolaylıkla öğrenebileceği Wing Chun, kendini savunmak isteyenler için etkili bir...

Spor

EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında sahasında Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Spor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 24 Nisan Çarşamba günü sahasında VavaCars Fatih Karagümrük ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında 14 Nisan Pazar günü deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Spor

Antalya'nın Serik ilçesinde kamp yapan İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, taraftara açık yapılan antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Antrenmanda milli futbolcu Ozan...

Spor

Fenerbahçe, Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile sahasında oynayacağı UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 turu rövanş hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla...

Spor

Beşiktaş, Süper Lig’in 29’uncu haftasında deplasmanda Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor

Trabzonspor, Süper Lig’in 29’uncu haftasında oynayacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Spor

Beşiktaş, Süper Lig'in 29'uncu haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Spor

Süper Lig'in 29'uncu haftasında 11 Mart Pazartesi günü deplasmanda Gaziantep FK'ya konuk olacak Beşiktaş, maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Spor

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında 7 Mart Perşembe günü Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile deplasmanda...

Spor

Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında deplasmanda Adanaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Taraftarımız hemen sonuç bekliyor ama bu süreçte sıralama kaybetmedik. Rakiplerimiz de puan kaybetti, biz de...

Spor

Süper Lig'in 27'nci haftasında sahasında Ankaragücü'nü konuk edecek Kayserispor'da teknik direktör Burak Yılmaz, "Sadece 3 puanın değil, 1 puanın da...

Spor

Yaklaşık bir aydır sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak olan Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Fred'den müjdeli haber geldi.

Spor

Rahatsızlığı bulunan Wilfried Zaha, Afrika Uluslar Kupası'ndan yeni dönen Serge Aureir ve sakatlığı devam eden Hakim Ziyech antrenmana katılmadı.

Spor

Beşiktaş, Süper Lig’in 25’inci haftasında Kayserispor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Spor

Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında yarın İstanbulspor'a konuk olacak.

Genel

Türkçe’de birçok kelime, söz öbeği ve eklerin yazımı ile ilgili doğru bilinenler yanlışlar bulunuyor. Peki Antreman mı Antrenman mı? Doğrusu...

Spor

Yukatel Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında 9 Şubat Cuma günü Kasımpaşa ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Spor

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Spor

Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında yarın deplasmanda Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Spor

 EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında yarın deplasmanda Bitexen Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Spor

 Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı.

Spor

Fenerbahçe'nin İtalya'nın Milan takımından kiralık olarak kadrosuna kattığı Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Rade Krunic, antrenmanlara başladı.

Spor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 11 Ocak Perşembe günü sahasında Yılport Samsunspor ile yapacağı 16. hafta erteleme maçının hazırlıklarına başladı.

Spor

Atakaş Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Spor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında 5 Ocak Cuma günü sahasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.