Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor

ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 18 Ocak bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 17 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 17 Ocak 2024 bölümü izle Esra Erol'da 17 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 17 Ocak 2024 bölümü izle

"Sosyal medya bağımlısı karım beni terk etti"

Programa katılan Serkan Sürbehan, "Sosyal medya bağımlısı karım Esra beni terk ederek kaçtı. Kaçtığı gün çocuklarımıza 'Sizi çok seviyorum, beni unutmayın' dedi. Aynı gün beni de öperek işe uğurladı. Bizim bir sorunumuz yoktu. Ama sosyal medya konusunda çatışmalar yaşadık. Benim yerime sosyal medyayı tercih etti" dedi.

Canlı yayına bağlanan Esra, "Bu adamın söylediği her şey yalan. Ben bir çocuk gelinim. 15 yaşında evlendirildim. Kendisi akrabam oluyor. Çocukluğumu yaşamadım. Okul hayatım elimden alındı. İlk çocuğumdan sonra boşanmak istediğimi defalarca söyledim. Büyük çocuğumun bile eşimin beni darbettiği yönünde ifadesi var. Ben çocuklarımı terk etmek istemedim. Çocuklarımla beraber kalmak istedim. Ama o fırsat vermedi. Beni ailem de kabul etmedi" diye konuştu.

Serkan, "Sen şu an başka bir adamın yanındasın. Senin hesabına para gönderen kimdi?" diye sordu. Esra, "Kimsenin yanında değilim. Bir kadın kendi başına düzen kuramaz mı? Kendi ayakları üzerinde duramaz mı?" diye cevap verdi.

Kaynak: Betül Vural