AK Parti, 85 bin TL’lik Prada marka montu ile deprem bölgesini ziyaret eden Sakarya’nın Serdivan ilçesi Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı, Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden aday gösterdi. 

Ömer Çelik: Anayasanın ilk 4 maddesiyle ilgili herhangi bir tartışmamız yoktur Ömer Çelik: Anayasanın ilk 4 maddesiyle ilgili herhangi bir tartışmamız yoktur

Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda adı açıklanan Yusuf Alemdar’ın ismi deprem bölgesini ziyaret ettiğinde gündeme gelmişti. Alemdar, belediyenin Kahramanmaraş’ta kurduğu çadır kent ile ilgili bilgi almak için bölgeye gitmişti. Fakat Alemdar’ın ziyaretinden çok yeterli kıyafetleri olmayan depremzedelerin yanına giderken giydiği 85 bin TL’lik Prada marka mont konuşulmuştu.

Kulislerde Duran ve Yüce’nin isimleri öne çıkmıştı

AK Parti’den Sakarya Büyükşehir Belediyesi için aday adaylığını açıklayan Rıdvan Duran ve Ekrem Yüce en güçlü adayların başında yer alıyordu. Son haftalara kadar kulislerde adı geçen Duran ve Yüce aday gösterilmedi. AK Parti’nin, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da düzenlediği Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye başkan adayının Yusuf Alemdar olduğunu söyledi.

Kaynak: Kadir Gürhan