ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 17 Ocak bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 16 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 16 Ocak 2024 bölümü izle Esra Erol'da 16 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 16 Ocak 2024 bölümü izle

"Sosyal medya bağımlısı eşim evden kaçtı"

Programa katılan Ahmet Acar, eşi Semiha Acar'ın evden kaçtığını söyledi. 3 çocuğu olan Semiha'nın telefon bağımlısı olduğunu söyleyen Ahmet, "Eşimle uzun bir süre ayrıydık, o köydeydi ben ise çalışıyordum. Bu süre zarfında bana çok soğuk davrandı, beni kendinden uzaklaştırdı. Bir gün beraber çarşıya çıktık, ben cumaya gittim o da hastaneye gitti. Daha sonra onu aradığımda ulaşamadım. En son abisiyle görüşmüşler. O zamandan beri onunla iletişime geçemedim. Semiha sosyal medyaya çok bağımlıydı. Sosyal medyada 2009 tane takipçisi vardı. Beni para istemek için arardı. Ama ben onunla konuşmak için onu aradığımda telefona çocukları veriyordu. Benimle konuşmak istemiyordu. Kayıp başvurusu yaptığımda eşim kendi iradesiyle gittiği ve adresinin gizli tutulmasını istediği yönünde yanıt verdi" ifadelerini kullandı.

Karısı ve çocuklarını bırakıp Bahar'la kaçan Mehmet, kardeşi Yasemin'le yüzleşiyor

Eşi Ali'nin arkadaşı Mehmet ile kaçan Bahar Ertaş, Mehmet'in ailesi ile yüzleşti. Yayına gelen Mehmet'in ablası Yasemin, "Mehmet haklı olsaydı sonuna kadar arkasında olurdum. Ama bu konuda değil. Benim abimin ait olduğu yer çocuklarının yanına. Bu durumu kendisi de kaldıramıyor, bunun farkındayım. Bir yola çıktı, bırakamıyor" diye konuştu.

Ablasına katılmayan Mehmet ise, "Ben hayatımın geri kalanını Bahar ile tamamlamak istiyorum" dedi.

Gözyaşlarına boğulan Yasemin, "Abi, elimi tut gidelim buradan" dedi. Mehmet ise, "Güle güle Yasemin" diye cevap verdi. Öfkelenen Yasemin, Bahar'a "Ölsem de seni Mehmet'e yar etmeyeceğim. Ben senin bıçakladığın görümcelerine benzemem" dedi.

Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor

Bu iddiayı doğrulayan Bahar, "Bir görümcemle tartıştık, onu yaraladım. Kimsenin benim geçmişimi açmaya hakkı yok" şeklinde konuştu. 

Canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen izleyici, "Bahar'ı çok yakından tanıyorum. Bu Bahar'ın ikinci-üçüncü kaçışı. Ben ve ailem Bahar'dan zor kurtulduk. Bu çok illet bir kadın" dedi.

Kaynak: Haber merkezi