ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 16 Ocak bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 15 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 15 Ocak 2024 bölümü izle Esra Erol'da 15 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 15 Ocak 2024 bölümü izle

"Kocam, sınıf arkadaşımla beni aldattı"

Programa katılan Tezcan Sönmez, eşi Ömer'in, yakın arkadaşı Semra Kayar ile kaçarak bir çocuk yaptığını söyledi. Tezcan, "2 yıldır cehennemdeyim. Tam dört çocuğum var. Semra yüzünden hiçbir kadına güvenmiyorum" dedi.

19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi? 19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi?

Başına gelenleri anlatan Tezcan, şunları söyledi:

"Semra benim eski sınıf arkadaşımdı. Bizim evimize sık sık geliyordu, hayırsever olarak bana erzak getiriyordu. Ben de ihtiyacım olduğu için kabul ediyordum. Semra'nın eşi bize hiç gelmedi, sadece Semra geliyordu. Hiç onlarla beraber oturmadık. Ağustos ayında, evim yaşanılacak bir yer olmadığı için 4 çocuğumu alarak devlete sığınmaya karar verdim. Sığınma evinde kalırken annem bana 'Köye dönme. Ömer ile Semra'nın adı çıktı' dedi. Ama ben konduramadım. Aylarca sığınma evlerinde kaldım, en sonunda eşimi aradım. 'Köyümüze dönelim, o eve de razıyım' dedim. Semra ile adının çıkmasını da sordum, inkar etti. Eşim bana bir süre sığınma evinde iade etmemi, beni alacağını söyledi. Aylarca onu bekledim. Ömer gelmeyince çocuklarımı alarak kendi başıma köye döndüm. Köye dönünce Semra'nın evine gittim. Konduramadığım için Semra'yı korudum, ona iftira atmasınlar diye onu korudum."

Canlı yayına bağlanan Ömer, "Semra ile beraberim, bir çocuğum var. Ben Tezcan'ı bırakmadım, o beni bıraktı" dedi.

Arzu Emine, gerçek babasıyla yüzleşiyor

Biyolojik ailesine Esra Erol aracılığıyla kavuşan Arzu Emine, programa annesi Hatice ile geldi. Arzu'nun gerçek babası Ömer Halil'in canlı yayına bağlanacağı açıklandı. Hatice, "O zaman yapması gerekeni yapmadı, şimdi yayına bağlanıp ne yapacak?" diye sordu.

Arzu ise, "Kendisini nasıl savunacak? Sadece bana kötülük yapmadı, annemi de ortada bıraktı" dedi.

Canlı yayına bağlanan Halil, "Hakkımdaki iddialara cevap vermek istiyorum. Bizim Hatice Hanım ile bir birlikteliğimiz oldu. Bu iş ortaya çıkınca ben bu olaydan dolayı cezaevine girdim. Ben, Hatice Hanım'ın verdiği ifade ile tahliye oldum. Hatice ile ilişkimiz kısa sürdü. Ailem beni de, doğan çocuğu da kabul etmedi. Hatice ile ilişkimizde rıza vardı" dedi. 

Halil'in, evliyken Hatice ile ilişki yaşadığını söylemesi ve Hatice'yi namussuzlukla suçlaması, stüdyoyu gerdi. Hatice, "Ben senin yüzünden köyümden sürüldüm. Çocukluğumu benden çaldın. Çocuğuma bakamadım" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan izleyici, "Ben Hatice ve Halil'le aynı köyde yaşıyorum. O zaman Hatice'yi susturdular. Hatice o zaman yalnız ve kimsesizdi. Halil Ömer'in ailesi, Hatice'yi köyden sürdü. Onun sahipsizliğinden faydalandılar. Biz bu çocuğun arkasındayız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi