ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 15 Ocak bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 12 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 12 Ocak 2024 bölümü izle Esra Erol'da 12 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 12 Ocak 2024 bölümü izle

55 yaşındaki komşusu tarafından kaçırılan 18 yaşındaki Manolya nerede?

Programa katılan Yeşim Suvan, 18 yaşındaki kızı Manolya'nın 55 yaşındakileri komşuları Kemalettin tarafından kaçırıldığını söylemişti. Manolya, programa gönderdiği mesajda "Yaşım 18. Ailemin baskısından kaçmak için kaçtım" demişti. 

Spor hocalığı yapan Kemalettin Doğan'ın kursuna çekim yapmaya giden ekip, civardaki kişilerin Kemalettin hakkında söylentilerini açıkladı. Kemalettin Doğan'ın, kursuna gelen diğer kız çocuklarını da taciz ettiği belirtildi.

Kız çocuklarının birinin annesi, canlı yayına bağlandı. İsmini vermek istemeyen anne, "Benim kızım da Manolya ile birlikte o kursa gidiyordu. Manolya'nın kayıp olduğu gün onu kursta gördüm. Manolya'nın doğum gününde Kemalettin ona pasta yaptırmış, pastanın üzerine ikisinin fotoğrafını bastırmış" dedi.

Canlı yayına bağlanan başka bir kişi, "Kemalettin ile 10 yıl beraber çalıştım. O kesinlikle bir spor hocası değil, elektrikçi. Kapanacak olan bir spor okulunu devralmış. Normalde uzman çavuştu" diye konuştu.

Cemile, gelini Nazan'a kavuşacak mı?

Programa katılan Cemile Korkut, gelini Nazan'ın evden kaçtığını söylemişti. Oğlunun kıskançlığı yüzünden evden kaçan gelinine seslenen kaynana, "Ben gelinime aşığım. Ne olursun geri dön" diye yalvarmıştı.

Canlı yayına katılan Nazan, "Sen bana bir şey yapmadın. Oğlun yaptı. Oğlun sinirini benden çıkarıyordu, evdeki her şeyi kırıp döküyordu. Sen bildiğin halde hiçbir şey yapmadın. Sen beni 'Gidersen canıma kıyarım' diye tehdit ettin" ifadelerini kullandı.

Sandık Kokusu 27. bölüm full izle, Sandık Kokusu 28. bölüm fragman izle, Sandık Kokusu fragman izle Sandık Kokusu 27. bölüm full izle, Sandık Kokusu 28. bölüm fragman izle, Sandık Kokusu fragman izle

Nazan, başkasıyla evden kaçtığı yönündeki iddiaları yalanladı. 

"Gelinim olmadan acı çekiyorum" diyen Cemile ise, gözyaşlarına boğuldu. 

Kaynak: Haber merkezi