ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 12 Ocak bölümünde neler olacak?

Esra Erol'da 11 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 11 Ocak 2024 bölümü izle Esra Erol'da 11 Ocak: Neler yaşandı? Esra Erol'da 11 Ocak 2024 bölümü izle

13 yaşında evlatlık olduğunu öğrendi

Programa katılan Arzu Emine, 13 yaşında evlatlık olduğunu öğrendi. Gerçek ailesini arayan Arzu, "Biyolojik annem Hatice Memişoğlu'nu arıyorum" dedi. Arzu, "Beni evlatlık alan babamın ölümünden 1 hafta sonra evlatlık olduğumu öğrendim. 13 yaşındayken bir masaldan uyandım. Kim olduğumu, hikayemi öğrenmek istiyorum. Annem Hatice Memişoğlu'nun babasının adı İsmail, annesinin ismi ise Havva. Onları bulmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Arzu, "Benim 3 çocuğum var. Şu an buraya gelmek için onları evde bıraktım ve kendimi suçlu hissediyorum. İnsan çocuğunu bırakamıyor. Annem beni nasıl bırakmış, 27 yıl boyunca nasıl merak etmemiş bilmiyorum. Bunu sormak istiyorum" diye konuştu.

Esra Erol, Hatice Memişoğlu'nun bulunduğunu açıkladı. Canlı yayına bağlanan Hatice, "Ben senden hiç vazgeçmedim. Seni hep aradım. Bilgilerini bana vermediler. Ben seni hiç unutmadım. Senin bir sürü kardeşin var, hepsi de seni tanıyor. Bir gün senin beni arayacağını biliyordum" şeklinde konuştu.

Pınar Altuğ, Rize'de çay topladı Pınar Altuğ, Rize'de çay topladı

Canlı yayına bağlanan Hatice'nin kardeşi, Arzu'nun teyzesi Reyhan, "Günlerce seni aradım. Unutulduğunu düşünme. Ablam çok zor günler geçirdi, annemiz öldü. Baban olacak adam ve akrabaları seni hiç sahiplenmediği için ablam seni vermek zorunda kaldı. Çünkü bakacak insan yoktu" dedi.

Manolya ve Kemalettin bulundu

Dün programa katılan Yeşil Suvan, 18 yaşındaki kızı Manolya'nın 55 yaşındaki komşusu Kemalettin Doğan tarafından kaçırıldığını söylemişti. Manolya'yı 14 yaşından beri istismar eden Kemalettin bulundu.

Programa bir mesaj gönderen Manolya, "Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre yaşım 18, hür ve özgürüm. Aklım başımda. Aile baskısından kurtulmak için kaçtım. Bu kimseyi ilgilendirmez" dedi. 

Yeşim, "Ben kızımın bu mesajı kendi başına yazdığını düşünmüyorum. Bu mesajı Kemalettin yazmıştır. Bu insan değil, bu bir mahluk" dedi.

Kaynak: Haber merkezi