Hüseyin Başkaya kimdir? Hüseyin Başkaya nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Hüseyin Başkaya kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Hüseyin Başkaya kimdir? Hüseyin Başkaya kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Hüseyin Başkaya biyografisini haberimizde derledik…

Hüseyin Başkaya kimdir?

Hüseyin Başkaya, Trabzonlu bir iş insanıdır. 'Başkaya Holding' isimli bir şirketinin bulunduğu iddia edilmektedir.

Başkaya'nın ismi, ATV'de yayımlanan Esra Erol'da programında geçmiştir. 

Programa katılan Elif Demirtaş, "42 yaşındaki Hüseyin Başkaya beni evlenme vaadiyle kandırdı" dedi. Hüseyin Başkaya'ya 16 yaşında aşık olan Elif, "Hüseyin beni kandırdı, hayatımı mahvetti. Başka kızlara da aynısını yapmasın" dedi.

Elif, "Hüseyin Başkaya başkasıyla evlendi. Bana 'Aile zoruyla evlendim, aramızda bir şey olmadı' dedi. Biz nişanlandık. Dini nikahımız kıyıldı. Beni başta kaçırmıştı. Sonra ailemin yanına geri bıraktı. Bir daha da ondan haber almadım. Ben kaçtıktan sonra babama lüks bir araç aldı. Babamın başta kaçacağımdan haberi yoktu. Sonra barıştık. Bana mehir sözü vermişti. Dört villa, birçok altın sözü. Ama sözünü de tutmadı" diye konuştu.

TRT 1 | Türkiye – Hollanda maçı canlı izle TRT 1 | Türkiye – Hollanda maçı canlı izle

Canlı yayına bağlanan Hüseyin Başkaya, "Elif Hanım benim hayatıma 16 yaşında girdi. Bütün akrabaları bana Elif'in 18-19 yaşında olduğunu söylemişti. Elif'in babası sosyal medyada canlı yayın yapıyordu, insanlardan jeton isteyerek dilencilik yapıyorlardı. Ben de o yayına bir hayırsever olarak girdim. Ailesi o günden sonra benim yakamı bırakmadılar. Yanıma İstanbul'a da geldiler, onları çok güzel ağırladım. Bu kızın babası, dayısı bir şebeke. Bunlar beni bir hocaya okuttular. Bana büyü yaptılar, üç çocuğumu bile gözüm görmedi. Ben bu kızın söylediklerine inandım, beni 20 milyon dolandırdılar. Daha çok dolandırmayı planlıyorlardı. Ben bunu ispat ettim" ifadelerini kullandı.

Daha sonra programa bağlanan insanlar Hüseyin Başkaya'nın naylon fatura faaliyetlerinde bulunduğunu, dolandırıcılık yaptığını ve birçok kişiye borçlu olduğunu iddia etmişlerdir.

Kaynak: Haber merkezi