Eren Koç kimdir? Eren Koç nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Eren Koç’un kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Eren Koç kimdir? Eren Koç kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Eren Koç’un biyografisini haberimizde derledik…

Eren Koç kimdir?

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amiriliği ekipleri, 3 yıl önce İstanbul’da “Gümrükten hacizli otomobil getirerek yarı fiyata satıyoruz” yalanıyla birçok kişiyi dolandıran Eren Koç’un liderliğini yaptığı çeteyi çökertti.

Ucuz araç sözü

Çetenin elde ettiği paralarla Tokat’ta hayvan yetiştiriciliği yaptığı ve 90 milyon lira vurgun yaptığı belirlendi. Çetede Onur Apaydın’ın liderliğindeki başka bir ekibin de “ucuz araç” sözüyle 13 kişiyi yaklaşık 10 milyon lira dolandırdığı tespit edildi. Bu çete de polis ekiplerince çökertildi.

Konu mankeni oldular

Polis soruşturma kapsamında dün sosyal medya fenomenleri Gül Nihal Candan (Çiçek) ile (Alisya) Bahar Candan’ı gözaltına aldı. Çete liderlerinden Eren Koç ve Onur Apaydın’ın tuzağına düşürmek istediği müştekileri lüks restoranlara çağırarak yemek yedirdiği ve bu sırada sözde satışını yapacağı araçların tanıtımını yaptığı belirlendi. Apaydan’ın bu tanıtımlarda arkadaşları olan Bahar Candan ile Nihal Candan’ı reklam yüzü ve konu mankeni olarak kullandığı tespit edildi.

Selçuksports HD | Almanya – Macaristan maçı canlı izle Selçuksports HD | Almanya – Macaristan maçı canlı izle

İddianameden 

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan 104 sayfalık iddianamede, 54 kişi müşteki 32 kişi ise sanık olarak yer aldı. Suç örgütü yöneticilerinin Eren Koç ve Onur Apaydın olduğu, bu şahısların örgüt içerisinde görev dağılımı ve iş bölümü yaptıkları, hedef olarak seçilecek mağdurları belirledikleri aktarıldı. 30 kişinin ise örgüte üye ya da yardım ettiği iddianamede kaydedildi. Eren Koç ve Onur Apaydın’ın ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurma’ ve 58 mağdura karşı 58 kez ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçlarından 328 yıldan 1088 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Örgüt liderlerinin yardımcılarından Durcan Çoban’ın ise ‘suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma’ ve ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçlarından 170 yıldan 564 yıla kadar hapsi talep edildi. Etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak isteyen Fatih Duman’ın ise 324 yıla kadar hapsi istenen iddianamede, diğer sanıkların da benzer suçlardan değişen oranlarda hapisle cezalandırılması talep edildi. 

Editör: Kadir Gürhan