Derya Yıldırım kimdir? Derya Yıldırım nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Derya Yıldırım’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Derya Yıldırım kimdir? Derya Yıldırım kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Derya Yıldırım’nun biyografisini haberimizde derledik…

16 Kasım Müge Anlı: Derya Yıldırım kaybının 6. gününde bulundu, Tuğçe Kantık ve Fatma Yüzen aranıyor 16 Kasım Müge Anlı: Derya Yıldırım kaybının 6. gününde bulundu, Tuğçe Kantık ve Fatma Yüzen aranıyor

Derya Yıldırım kimdir?

Tehditler alan Derya Yıldırım aranıyor

Taraftarium24 | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Taraftarium24 | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

15 yıllık evli, 2 çocuk annesi, 38 yaşındaki Derya Yıldırım 9 Kasım Perşembe günü Eskişehir Odunpazarı’ndan kayboldu. Derya Hanım’ın annesi Deniz Hanım kızını aramak için Müge Anlı’ya başvurdu. Derya’nın yanına toplam 50 bin lira değerinde altın ve nakit para alarak ortadan kaybolduğu öğrenildi. Derya Hanım’ın kaybolduktan sonra telefonunun kapandığı belirtilirken, kendisini tehdit ve rahatsız eden İlhan isimli bir kişiden bahsettiği ortaya çıktı.

Anne kaybolduktan sonra İlhan’a ulaşıyor. Ancak İlhan Bey, “Derya aslında bana kaçacaktı ama beni kandırdı ve Süleyman isimli birine kaçtı” demiş.

15 Kasım Müge Anlı: İlknur abisini buldu mu? Tuğçe nereye gitti? Derya kime kaçtı? Yusuf için cinayet şüphesi güçleniyor 15 Kasım Müge Anlı: İlknur abisini buldu mu? Tuğçe nereye gitti? Derya kime kaçtı? Yusuf için cinayet şüphesi güçleniyor

Derya’nın annesi Deniz Hanım, “Ne yapacağımı bilemedim size geldim. Derya lütfen gel. Benim dışında kimsen yok. Derya’nın eşi Eskişehir’de evinde çocuklarına bakıyor. İlhan’ın Adana’da yaşadığını öğrendim. İlhan beni telefonla aradı, ‘Teyze ben sana bir şey söyleyeceğim. Senin kızına oyuncak, yiyecek, üst baş aldım. Ben ona 40 bin lira para verdim’ dedi. Ben inanmadım. Sonra İlhan, damadımı aramış, ‘Senin hanım benimle kaçacak, benimle gidecek’ demiş. İlhan beni aradıktan sonra kızım kayboldu. Kocası, İlhan’ın söylediklerine inanmadı. Ben İlhan’ı tanımıyorum, hiç yüz yüze görmedim. Kızım bana derdini anlatmadı. Benden her şeyini saklıyordu. İlhan aradıktan sonra şikayet ettik” dedi.

Derya’nın eşi Engin Bey: Bana İlhan'ı engellediğini söyledi

Derya’nın eşi Engin Bey yayına bağlanarak, “Ben 41 yaşındayım. Derya, ‘İlhan yalan söylüyor. Bana iftira atıyor. Ben ondan para almadım. Ben onu engelledim’ dedi. Eşim bana bir şey anlatmadı. Ben inanmadım zaten. Çok dışarı çıkan biri değildi. Çıktığında da benden izin alırdı. O aradığında amcasının kızı Dilek’in yanında olduğunu söyledi. ‘Ben gelip seni alayım’ dedim. ‘Yok ben sabah gelirim’ dedi. Ertesi gün öğlene doğru eve geldi. Derya, ev sahibimiz Leyla’ya ‘Abla benim kızımı al’ demiş. Sonra telefonu kapandı. Ben 2 vardiya çalışıyorum. Bazen gece gidip sabah işe gidiyordum” diye konuştu.

İlhan Bey’in Derya’nın kaybıyla ilgisi var mı?

Derya’yı rahatsız ettiği iddia edilen İlhan Bey yayına bağlanarak, “Ben Derya’yı sosyal medyadan tanıdım. Şu an benim yanımda değil. Benim Derya ile alakam yok. Derya, Ankara Çankaya’dadır. 10 dakika önce Derya ile sosyal medyadan konuştum. O beni aradı. ‘Ara annene haber ver’ dedim. Derya’nın yanındaki adamın numarası bende yok annesinde var. Annesi numarayı versin. Derya gerçekten benim yanımda değil” dedi.

Berkan: Derya ile sevgiliyiz, şu an benim yanımda

Bir izleyici ise Müge Anlı’nın ekibine ulaşarak, Derya’nın ‘Berkan’ isimli biri ile birlikte olduğunu söyledi. Berkan Bey yayına bağlanarak, "Derya benim yanımda. Ankara'dayız. Biz sevgiliyiz. Abla ben dün akşam annesi ile Derya'yı görüntülü konuşturdum. Aradığıma dair whatsapp'ta arama kaydı var. Atabilirim. Ben bekarım. Ben 24 yaşındayım. Derya şu an evde. Derya ile ancak akşam konuşabilirsiniz. Şu an çalışıyorum. Biz Derya ile sosyal medyadan tanıştık. Ben ailemden ayrıyım. Polatlı'dayım çobanım" dedi. 

Editör: Deniz Dalgıç