Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 16 Kasım Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

15 Kasım Müge Anlı: İlknur abisini buldu mu? Tuğçe nereye gitti? Derya kime kaçtı? Yusuf için cinayet şüphesi güçleniyor 15 Kasım Müge Anlı: İlknur abisini buldu mu? Tuğçe nereye gitti? Derya kime kaçtı? Yusuf için cinayet şüphesi güçleniyor

Mehmet Ali Erbil'den 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a öpüşme yasağı Mehmet Ali Erbil'den 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a öpüşme yasağı

Tehditler alan Derya Yıldırım aranıyor

15 yıllık evli, 2 çocuk annesi, 38 yaşındaki Derya Yıldırım 9 Kasım Perşembe günü Eskişehir Odunpazarı’ndan kaybolmuştu. Derya Hanım’ın annesi Deniz Hanım kızını aramak için Müge Anlı’ya başvurmuştu. Derya Yıldırım kaybının 6. Gününde Ankara Polatlı’da bulundu. Berkan isimli bir çobana kaçtığı öğrenilen ve günlerdir kayıp olan Derya Yıldırım, ATV stüdyolarına geldi. Annesi Deniz Hanım, kızını karşısında görünce sevinç çığlıkları attı.

müge anlı derya yıldırım-1

Yayına bağlanan eşi, "Ben boşanmak istiyorum. Başkasının yanına kaçan kişiyle başka erkeklerle görüşen kişiyle işim olmaz. Ben ona evden çıkma diyorum. O kendi başına iş yapıyor. Beni dünya aleme rezil etti. Ben ona 40 düğüm büyüsü yaptırmadım" dedi. Derya ise, "Çocuklarımı alıp gideceğim. Boşanacağım bu adamdan" diye konuştu.

derya yıldırım müge anlıDerya, "Ben çocuklarımı üfürükçü kocama bırakmak istemiyorum. Çocuklarımı yanıma alıp boşanacağım. Berkan gelip beni isterse onunla evleneceğim" dedi. Berkan ise Derya'nın evli olduğunu bilmediğini belirterek, "Ben gelip onu annesinden istemem" diye konuştu.

Derya Yıldırım kimdir? Derya Yıldırım kimdir?
  

Tuğçe Kantık ve Fatma Yüzen aranıyor

4 yıllık evli, 32 yaşındaki Tuğçe Kantık 5 Kasım’da Bursa Torbalı’dan kayboldu. Ailesi Tuğçe’nin nedensiz bir şekilde gittiğini söyledi. Küçük yaşta annesini kaybeden Tuğçe’yi teyzesi büyütmüş. Evden yalınayak çıkan, yanına hiçbir şey almayan Tuğçe nereye gitti? Tuğçe’nin eşi Harun ve kayınvalidesi ile birlikte İzmir Torbalı’da yaşadığı öğrenildi. Müge Anlı Tuğçe'yi aramaya devam ediyor. 

Tuğçe Kantık kimdir? Tuğçe Kantık kimdir?

38 yaşındaki Fatma Yüzen, 8 Ağustos Salı sabahı İstanbul Güngören’den kayboldu. Kuaföre gideceğini söyleyerek evden çıkan ve tüm parasını yanına alıp giden Fatma Yüzen’den 100 günü aşkın zamandır haber alınamıyor. Fatma’nın annesi kızını aramak için Müge Anlı’ya başvurmuştu. Annesi Fatma'yı aramaya devam ediyor.

Fatma Yüzen kimdir? Fatma Yüzen kimdir?

Mustafa Bey, köpeğini bulabilecek mi?

Mustafa Bey, Müge Anlı'nın kapısını çalarak, 5 Kasım'da Eskişehir'de kaybolan köpeğini aramaya geldi. Mustafa can dostu Max'i aramak için Müge Anlı stüdyolarında. 2,5 yaşındaki Husky cinsi köpeğini arayan Mustafa, depremde aile üyelerini kaybettiğini belirterek, "Max ile hayata tutundum. Onu gören duyan bilen varsa beni arasın. Ben psikolojik sorunlar yaşıyordum ama o beni hayata bağladı. Depremden sonra Max ile birlikte Eskişehir'e yerleştik. Onu da kaybetmek istemiyorum. O sahipsiz değil. Onun ailesi, yuvası var. Eskişehir'de Ömerağa Mahallesi Dinmek Sokak'ta oturuyorduk. Kendisini asla tasma ile dolaştırmıyorum. Serbest bırakıyorum. Özgürlüğüne çok düşkün. Herkes Max'i tanır. Yemek verir veya gider. Evdeyken kapıyı açıp kendisi çıkmış. Sokakta kalabilecek potansiyeli var. Normalde döner ama dönmedi. Birinin tuttuğunu düşünüyoruz" dedi.

Eskişehir Odunpazarı'nda gezdiğine dair ihbarlar gelmeye başladı. 

mustafa max müge anlı

2017’de kaybolan Nazmiye Yaldız bulundu mu?

Hamsin Bey, 2 çocuk annesi 2017 yılında kaybolan Nazmiye Yaldız’ı arıyor. Hamsin Bey, beraber yaşadığı Nazmiye’nin o dönem Fatih isimli bir kişiyle görüştüğünü ve sonradan o kişiden şikayetçi olduğunu anlattı. İfade vermeye çağırılan Fatih’in cebinden mavi lolipop çıktığı öğrenildi.

Nazmiye'nin teyzesi Meryem Yıldız yayına bağlanarak, "Ben de Nazmiye'den 2017 yılından beri haber alamıyorum. Hırsızlıktan hapis yattı" dedi. 

nazmiye yaldız

Yusuf Kavuk’un kaybında cinayet şüphesi güçleniyor

Bursa’da kaybolan aşçı Yusuf Kavuk'tan 133. gündür bir haber alınamıyor. Yusuf’un sevgilisi olduğu iddia edilen Derya, Yusuf’u Harun isimli biriyle tanıştırdı. Yusuf’un ailesi, Yusuf’un kaybından Harun ve Derya’yı sorumlu tutuyor. Harun’un yanından kaybolan Yusuf hayatta mı? Yusuf, Ramazan isimli arkadaşına Harun’dan tehdit aldığını mı söyledi? Yusuf’un Derya ile sınırları aşan arkadaşlığın sonu ne oldu? 133 gündür kayıplara karışan Yusuf Kavuk, araç mı kiraladı? Yusuf Kavuk kiraladığı araç ile nereye gitti? Yusuf Kavuk ilişki ağının kurbanı mı oldu?

Yusuf Kavuk kimdir? Yusuf Kavuk kimdir?

Editör: Deniz Dalgıç