10 Haziran 2024'te Türkiye'de yayın hayatına başlayacak olan CNBC-e'nin sahibi kim? CNBC-e kimin? CNBC-e ne zaman açılıyor? Sizler için derledik...

CNBC-e kimin?

Daha önce Doğuş Grubu’na ait olan CNBC-e, 2015 yılında yayın hayatına son verilmeden önce Discovery Communications'a satılmıştı. 6 Kasım 2015'te CNBC-e'nin yayın hayatının sonlanıp yerine TLC Türkiye'nin yayına başlayacağı CNBC-e'nin resmî Facebook sayfasından ve resmî web sitesinden ilan edilmişti.

10 Haziran 2024'de yayın hayatına tekrar başlayacak olan kanalın şu anki sahibi İlbak Holding. Kanalın başına geçecek isim, daha önce kanalın yayın yönetmenliğini de yapan Servet Yıldırım.

Merkezi İstanbul'da bulunacak CNBC Türkiye, günde en az 10 saat canlı yayın yaparak finans, ekonomi ve iş dünyası haberlerini seyirciyle buluşturacak. Kanalın yayın içeriği, Abu Dhabi, Londra, New York ve Singapur dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki CNBC bürolarının uluslararası yayınlarıyla desteklenecek.

TRT 1 | Türkiye – Hollanda maçı canlı izle TRT 1 | Türkiye – Hollanda maçı canlı izle

CNBC International Başkanı ve Genel Müdürü John Casey yaptığı açıklamada "İlbak Holding ile birlikte CNBC Türkiye'yi müjdelemekten ve CNBC'nin eşsiz ve dinamik içeriğini Türkiye'de yeniden izleyici kitleleri ile buluşturmaktan ötürü çok heyecanlıyız" ifadelerini kullandı

Kaynak: Haber merkezi