Erdoğan'ı TEKNOFEST'te protesto eden eylemciler serbest bırakıldı Erdoğan'ı TEKNOFEST'te protesto eden eylemciler serbest bırakıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak Belediye Başkan adayı olarak Muhammet Gür’ü ilan etti. İYİ Parti Uşak İl Binası’nda basın toplantısı yapan Meral Akşener, Muhammet Gür’ün 2 seçim üst üste hakkının yendiğini söyledi. Uşak’ın sorunlarını çözeceklerini belirten Akşener, şöyle konuştu:

“Bugün Uşak Belediye Başkan adayımızı ve inşallah belediye başkanı olacak arkadaşımızı açıklamak için geldik.  Her şehirde üzerinde uzlaşılmış isimler üzerinde çalışıyoruz. 2019’da Muhammet Gür Başkanımız çok az bir oyla kaybetmişti. Yine 14 Mayıs’ta yine vekil adayıydı ve 7 bin oyumuz sayılmadı. Bu 2 haksızlığın üzerine, Uşak’ta yaşayan her bir kardeşimizin Muhammet Başkan’a bu defa, tartışmaya gerek kalmayacak bir oy vereceğini düşünüyorum. Çalmayacak ve çaldırmayacak biri olan Muhammet Gür’ü belediye başkanı seçeceklerine inanıyorum. İYİ Belediyeciliğin ne olduğunu ve nasıl olacağını aktaracağını ve israfa hayır diyerek tasarruf üzerinden, gençlerin nasıl mutlu edileceğini biliyorum”

Editör: Sümeyye Aksu