Aslı Hünel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1160. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

3 Kasım Aslı Hünel ile Gelin Evi: Haftanın birincisi kim oldu? 3 Kasım Aslı Hünel ile Gelin Evi: Haftanın birincisi kim oldu?

Elif Gelin misafirlerine ne ikram etti?

Haftanın ilk yarışmacı gelini Elif Keleş, 20 yaşında ve 1,5 aylık evli. Sinoplu Elif Gelin ev hanımı.

19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi? 19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi?

Aslı Hünel ile Gelin Evi, Tekirdağ Çorlu’ya konuk oldu. Elif Gelin, Aslı Hünel ve diğer gelinleri semt pazarına davet etti. Elif Gelin çeyizini pazarda sergiledi.

Aslı Hünel, Elif Gelin’e nevresim takımı hediye etti.

Haftanın altın takı seti ödüllü oyunu çorap eşleme oldu. Elif Gelin 16 çift çorabı eşleştirdi.

Elif Gelin, misafirlerine muzlu smoothie ikram etti. İkramı ve içeceğinin tadı beğenilirken karşılama içeceği olmaması gerektiği belirtildi.

Salonunda açık renkler tercih eden Elif Gelin’in çalışmayan saatinin enerji düşürdüğü belirtildi. Elif Gelin’in salonu genel olarak beğenilirken bazı aksesuarları eleştirildi.

Mutfağını salonunun devamı gibi açık tonlarda dekore eden Elif Gelin’in mutfak avizesi ve perdesi hiç beğenilmedi. Mutfak tezgahındaki küçük ev aletlerinin kaldırılması önerildi.

Yatak odasında siyah beyaz seçim yapan Elif Gelin’in yatak örtüsü beğenilmedi. Eşyalarının odaya göre küçük kaçtığı belirtildi.

Elif Gelin’in sunum masasındaki ikramları lezzet olarak beğenildi. Ancak kullandığı peçete ağır eleştirilere maruz kaldı.

Elif Gelin ve eşi Ahmet ilişki testinden kaldı.

Elif Gelin diğer gelinlerden toplamda 12 puan aldı.

Editör: Deniz Dalgıç