Aslı Hünel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1159. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

2 Kasım Aslı Hünel ile Gelin Evi: Fatma Gelin'in sunum masası beğenildi mi? 2 Kasım Aslı Hünel ile Gelin Evi: Fatma Gelin'in sunum masası beğenildi mi?

Berdan Mardini: Çocukların sünnet derilerine talibim Berdan Mardini: Çocukların sünnet derilerine talibim

Türkülü karşılama

Aslı Hünel ile Gelin Evi haftanın finalinde Bursa Orhangazi’deki İrem Gelin’e konuk oldu.

İrem Öcalır 25 yaşında ve 3 yıllık evli. Erzurumlu İrem Gelin ev hanımı.

İrem Gelin gelinleri havuz başında Bursa’nın Ufak Tefek Taşları türküsü ile karşıladı.

Bursa’da 17 tane villa bulunan bir sitede oturan İrem Gelin, kirada oturduğunu söyledi. Aylık kirasının 35 bin lira olduğunu söyleyen İrem Gelin adeta dudak uçuklattı.

Güneş Aden adında bir kızı olduğunu söyleyen İrem Gelin, kızının adının anlamının “Cennet Bahçesi” olduğunu söyledi. Eşinin galerici olduğunu belirtti.

Aslı Hünel, İrem Gelin’in köpeği Paris’i sevdi.

İrem Gelin, misafirlerine kendi bahçesinden topladığı narlardan bir sunum hazırladı. İrem Gelin’in nar suyu sunumu beğenildi.

Aslı Hünel, İrem Gelin’e nevresim takımı hediye etti.

Haftanın ödüllü oyununu kim kazandı?

Koyu tonları sevdiğini belirten ve salonunda gri tonlar tercih eden İrem Gelin’in lambası disko topuna benzetilirken, orta sehpa üzerinde kullanılan eskitme aksesuarlar beğenilmedi.

Yemek masasında mutfakta kullanmayı tercih eden İrem Gelin, bu şekilde daha rahat ettiğini ve televizyon izleyebildiğini açıkladı.

İrem Gelin’in mutfakta kullandığı aksesuarlar mutfakla alakasız olarak değerlendirildi.

Haftanın ödüllü oyununda İrem Gelin 2 diş sarımsak ayıkladı. 3 kişi berabere kaldığı için 3’lü düello yapıldı. 3 gelin 25 bin lira değerindeki altın kolye için yarıştı. Kıyasıya mücadele sonunda Fatma Gelin pes ederken, Zeynep ve İrem Gelin 4 diş sarımsak ayıkladı. İrem ve Zeynep Gelin 3. tura kaldı. İrem Gelin 2 baş sarımsak ayıklayarak 25 bin lira değerindeki kolyenin sahibi oldu.

İrem Gelin’in gri tonlarındaki yatak odası televizyon ve TV battaniyesi oluşu nedeniyle salona benzetildi. Yatak odasındaki halısı basit bulunurken, aksesuarlar eleştirildi.

aslı hünel irem gelin

Çeyizini bahçesine seren İrem Gelin nasıl yorumlar aldı?

İrem Gelin'in çeşitli ve renkli çeyizi gelinler tarafından beğenildi. Çeyizindeki antika parçalarla haftanın 50 bin liralık ödülüne aday gösterildi.

İrem Gelin'in bahçeye kurduğu sunum masasındaki ikramlıklar çeşit bakımından çok ve yeterli bulunurken, yemek takımı kahvaltı setine benzetildi. İrem Gelin'in hortumlu su servisi beğenilmedi ve saygısızlık olarak değerlendirildi.

İrem Gelin ve eşi ilişki testinde tüm soruları bilerek geçti ve altının sahibi oldu.

Haftanın finalinde İrem Gelin diğer gelinlerden toplamda 8 puan aldı.

Aleyna Gelin, Aslı Hünel ve diğer gelinlerden toplamda 19 puan alarak haftanın birincisi oldu. Gözyaşlarına hakim olamayan Aleyna Gelin 50 bin liralık büyük ödülün sahibi oldu.

Editör: Deniz Dalgıç