Aslı Hünel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1158. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

Fatma Gelin’in kahve sunumu ve künefesi beğenildi mi?

Fatma Taşyürek 33 yaşında 5 yıllık evli. Hataylı ve ev hanımı.

Fatma Gelin diğer gelinleri kapıda kum torbası ile karşıladı. Gelinlerden tüm sinirlerini, streslerini kum torbasına vurarak atmalarını istedi.

Fatma Gelin, Aslı Hünel’e çanta hediye ederken, Aslı Hünel, Fatma Gelin’e porselen fincan takımı hediye etti.

19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme 19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme

Hataylı Fatma Gelin, kahvesinin Halep’ten geldiğini belirtirken, yaptığı büyük sinide künefeyi ortaya getirdi. Şerbetini gelinlerin yanında döken Fatma Gelin kahveyi çay bardağında içtiklerini buna da süvari adı verildiğini söyledi.

Fatma Gelin’in salonunda kullandığı file perde beğenilmezken odanın genel havası sevildi.

Fatma Gelin annesinin bindallısını giydi

Fatma Gelin’in Amerikan tarzda ve beyaz tonların hakim olduğu mutfağı, “Mutfak ilk bakışta güzel. Detayları beğenmedik. Onun dışında geniş ve ferah bir mutfak” yorumunu aldı.

Fatma Gelin haftanın ödüllü oyununda 2 diş sarımsak ayıkladı.

Fatma Gelin’in kahve rengi duvarlarıyla dikkat çeken yatak odasının krem tonlarla dekore edilmiş olması beğenildi. Ancak giyinme dolabının dizaynı eleştiri aldı.

Fatma Gelin’in çeyizinde bazı parçalar beğenilse bile boş ve yetersiz olarak değerlendirildi.

Fatma Gelin’in sunum masasındaki yöresel tatlar dikkat çekerken, sunumu şık bulunmadı.

Görücü usulü ile evlenen Fatma Gelin ve eşi ilişki testinden kaldı.

Fatma Gelin diğer gelinlerden toplamda 10 puan aldı.

Editör: Deniz Dalgıç