Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 5 Ocak Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

4 Ocak Müge Anlı: Yusuf Kavuk'un kaybında yeni gelişme; 5 kişi gözaltına alındı 4 Ocak Müge Anlı: Yusuf Kavuk'un kaybında yeni gelişme; 5 kişi gözaltına alındı

Ayşe Kumru eşyalarının atılmasına itiraz etti

İstifleme rahatsızlığı olan Ayşe Kumru’nun çöp evini boşaltmak için yetkililer bekleniyor. Ayşe Hanım eşyalarının alınmasına tepki göstererek hiçbirini vermek istemediğini söyledi. Eşyaları ile arasında bağ kurduğunu söyleyen Ayşe Kumru, belediyeden gelen ekipleri geri çevirdi. Ekipler Ayşe Hanım'ın rızası olmadan eşyaları alamayacağını açıkladı.

Müge Anlı ve belediye ekiplerinin ikna çabasına rağmen Ayşe Kumru eşyalarının alınmasına müsaade etmedi ve gözyaşlarına boğuldu. 

Mehmet Ali Özdemir'e ne oldu?

Şüpheli bir şekilde ortadan kaybolan Mehmet Ali Özdemir'in ağabeyi Hasan Özdemir'in söylediğine göre kardeşi kavga ettiği iddia edilen Ertan Genç hakkında uyarılmıştı. Yayında adı geçen güvenlik görevlisi Özcan Gazi'ydi. Anlattığını göre olay gününün sabahı inşaata gelen Ertan Genç, Mehmet Ali Özdemir'i arıyordu. 

Mehmet Ali Özdemir'in arkadaşı Ertan Genç yayına bağlanarak, "Kardeşi ve babasından şikayetçiydi. Kardeşi ve babası ölümle tehdit etti" dedi.

Nisa Boztepe kayıp

Lise 2. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Nisa Boztepe, İstanbul Esenler Kazımkarabekir'den kayboldu. Nisa en son arkadaşı Bilal Eren ile birlikte görüntülendi. Kırtasiyeye gideceğini söyleyerek evden ayrılan Nisa'dan haber alınamıyor. Bilal'in ailesi de Bilal'in çarşamba gününden beri kayıp olduğunu söylemiş.

04 Ekim Zuhal Topal Yemekteyiz 659. bölüm: Devran’ın menüsü beğenildi mi? 04 Ekim Zuhal Topal Yemekteyiz 659. bölüm: Devran’ın menüsü beğenildi mi?

nisa boztepe

Kaynak: Haber Merkezi