Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 4 Ocak Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

8 Ocak Müge Anlı: Yusuf Kavuk’u kim öldürdü? Yusuf Kavuk’un katili kim? 8 Ocak Müge Anlı: Yusuf Kavuk’u kim öldürdü? Yusuf Kavuk’un katili kim?

John Cena emekli oluyor John Cena emekli oluyor

Yusuf Kavuk'un kaybında yeni gelişme: 5 kişi gözaltına alındı

Yusuf Kavuk’un şüpheli kaybına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Yusuf Kavuk’un kaybında Bursa’da 5 kişi gözaltına alındı. Sevgilisi olduğu iddia edilen Derya ve Yusuf’u Makedonya’da tanıştırdığı Harun gözaltına alınan isimlerin arasında kaydedildi. Derya Altun’un annesi ve kız kardeşi ve Harun Ateş’in yeni kız arkadaşı gözaltına alınan diğer kişiler. Yeni sevgili Harun'un, eski sevgili Yusuf'u Mobilyacılar Sitesi'nde bıraktığını tarihten bu yana 6 ay geçti.

Vedat Bey, kardeşi Yusuf Kavuk’un kaybının peşini bırakmayacağını belirtti. Müge Anlı dosyada 

yusuf kavuk müge anlı

Eşya biriktiren Ayşe Kumru'nun evindeki çöplere ne olacak?

Müge Anlı, biriktiricilik alışkanlığı olan Ayşe Kumru'nun eviyle ilgili yeni gelişmeler olduğunu açıkladı. Ayşe Kumru'nun eşine boşanma davası açtığını ancak davanın zaman aşımına uğradığı belirtildi. Ayşe Hanım'ın kızı Kübra, 3 oda 1 salon evlerindeki eşyalar yüzünden evde yatacak yerleri olmadığını açıklamıştı.

Ayşe Hanım'ın şiddet gördüğünü söylediği eşi "Ayşe ile barışmak istiyorum. Evimizi temizlesinler. Birlikte yaşayalım" dedi.

ayşe kumru kübra kumru müge anlı

Kaynak: Haber Merkezi