Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 5 Aralık Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

12 Aralık Müge Anlı: Ali Ersin yanlışından dönecek mi? Müge Anlı'dan motokurye iddialarına yanıt geldi 12 Aralık Müge Anlı: Ali Ersin yanlışından dönecek mi? Müge Anlı'dan motokurye iddialarına yanıt geldi

Gülbin Hanım’ın gözünü kör eden aşk

50 yaşında 3 çocuk annesi Gülbin Hanım aşkı uğruna evinden ve arabasından oluyor. Konuşmakta zorlanan Gülbin Hanım, evlilik vaadiyle dolandırıldığını anlattı. 2022 yılının şubat ayında Pembe Panjur adlı sosyal medya platformundan Gültekin Yıldız isimli biriyle tanıştığını anlatan Gülbin Hanım, “Ben cinsellik değil evlilik odaklı yaklaştım. Her şey yalanmış. Kimliğini gördüm. Yurt dışı kimliği vardı. Onda da doğum tarihi yazmıyordu" dedi. Gülbin Hanım'ın ailesi kendisinin yaşadıklarını televizyondan öğrenirken, Gülbin Hanım'ın abisi yayına bağlanarak "Biz onun arkasındayız. Birlikte atlatacağız. Eğer ben bilseydim bu durumu önceden müdahale ederdim" diye konuştu.

gülbin hanım müge anlı

Cem Adrian’a pet şişeli saldırı! Cem Adrian’a pet şişeli saldırı!

Sıdıka Çelik'i kim öldürdü?

Nurcan ve Kiraz Hanım, Konya'da 8 Ocak'ta başından vurulup yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Sıdıka Çelik'in katilini arıyor. İhanet ve intihar süsü verilen Sıdıka Çelik hastanede tedavi gördüğü dönem göz hareketleriyle ailesine kendini kocasının öldürmeye kalkıştığını anlattı. "Beni Ümit ara yerde vurdu" diyen Sıdıka Çelik'in katili ortaya çıkacak mı? Evladının cinayete kurban gittiğini düşünen acılı anne kızının katilinin bulunmasını istiyor.

8 Aralık Müge Anlı: Sıdıka Çelik'in şüpheli ölümü araştırılıyor, Nazmiye, ablası Nevrigül'e dair gerçekleri anlattı mı? 8 Aralık Müge Anlı: Sıdıka Çelik'in şüpheli ölümü araştırılıyor, Nazmiye, ablası Nevrigül'e dair gerçekleri anlattı mı?

Sıdıka'nın annesi, "Benim kızımın hayalleri vardı. Kocası cenazesine bile gelmedi. Başka kadınlarla fotoğraf çekip bana nispet yapar gibi internete koyuyor. Başka kadınlarla pasta yiyip göbek atarken görüntüleri var" dedi.

Yayına bağlanan koca, "O görüntülerdeki kadın benim imam nikahlı eşim. Benim eşimin ölümüyle ilgim yok. Eşim kendini vurdu. Olay yaşandığında imam nikahlı eşim evde değildi. Silah benim kendi silahımdı. Almıştım. Yıllardır evde duruyordu. Hayvancılık yaptığım için silah almıştım. Silahla arabamın yanındaki fotoğraf eski. Önceden duruyordu" diye konuştu.

sıdıka çelik

Nevrigül Alan'ı kim öldürdü?

Nevrigül Alan kız kardeşi ile birlikte tehlikeli oyunun kurbanı mı oldu? İki kardeşin atasını açan nifak tohumları ne oldu? Nazmiye kendisine sorulan sorulara kaçak vermeye devam ederken ailesine tepki göstererek, "Sizi bana karşı kim dolduruyor? Ben ne biliyorsam anlatıyorum" dedi.

nevrigül nazmiye-1

Editör: Deniz Dalgıç