Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 12 Aralık Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

Devrim Özkan, Lucas Torreira İle ayrılığı sonrasında ilk kez konuştu Devrim Özkan, Lucas Torreira İle ayrılığı sonrasında ilk kez konuştu

11 Aralık Müge Anlı: Ali Ersin evlilik vaadiyle kandırıldı mı? 11 Aralık Müge Anlı: Ali Ersin evlilik vaadiyle kandırıldı mı?

Ayden Ersin, 73 yaşındaki babası Ali Ersin için geldi.

Ayden Hanım, babasının mal varlığı nedeniyle kandırıldığını ve kendisinden yaşça küçük Özbek bir kadınlar evlendiğini söyledi.

İddiaları kabul etmeyen Ali Ersin, eşini sevdiğini ve çocuklarına miras vermeyeceğini söyledi.

Ali Bey'in komşuları kendisinin akıl sağlığının yerinde olduğunu, doğru karar verdiğini savundu. Ali Bey, eşine güvendiğini, mirasla ilgili sorun olmadığını ifade ederek, "Evlatlarım canımı değil, paramı düşünüyorlar" dedi.

Ali Ersin kimdir? Ali Ersin kimdir?

Bugün Müge Anlı stüdyolarına aynı Özbek tarafından dolandırılan ve mağdur olan beyefendiler geldi.

Ali Bey ve Özbek eşi Sümeyye Hanım, ATV stüdyolarına geldi. Ali Bey, "Ben bunları affetmiyorum. Allah da bunu affetmesin. 5 mahkeme açtım bunlara. Yapmadıkları rezillikler kalmadı. Benim haysiyetimle oynadılar. Allah da bunları rezil kepaze yapsın" diye konuştu.

ali ersin sümeyye ayden ersin

"Gündeme gelmenin en kolay yolu ben oldum: Bu nasıl bir gerizekalılık?"

Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlunun çarparak ölümüne sebep olduğu motokurye Yunus Emre Göçer’in eşi Öznur Göçer, eşinin cinayetinin aydınlatılması için Müge Anlı'nın programına başvurduğunu ancak kabul edilmediğini açıkladı.

Müge Anlı hakkındaki iddiaları, “O aile bana gelmek istemiş de ben onu reddetmişim diye haber yapmışlar. Ben bu haberi yapanlar için üzülüyorum. Lütfen insan olun vicdanlı olun daha sonra haberini yapın. Faili belli, vuranı belli, adı sanı, soranı belli. Ben neden bunu araştıracağım? Bunun neyini araştıracağım. Bunun anlamı ne? Herkes gündeme gelmeye çalışıyor. Gündeme gelmenin de en kolay yolu ben oldum. Ben bu insanlara cevap vermiyorum ama biraz vicdanlı olun. Gazetecilik vicdan işidir. Siz beni kuryecilere karşı hedef mi göstermeye çalışıyorsunuz? Bu nasıl bir gerizekalılık? Ya zekanız geri ya da vicdan yoksunusunuz. İkisi de çok tehlikeli. Benim her şeye verecek cevabım var ama ben muhatap almıyorum” şeklinde yanıtladı.

Güldane 12 gündür kayıp

37 yaşındaki Güldane Taşan 1 Aralık Cuma günü Kahramanmaraş'tan kayboldu. Güldane Hanım’dan 12 gündür haber alınamıyor. Annesine bundan bir süre önce evlenmek istediğini açıklamış. Annesi, deprem bölgesindeki durumlarının ortada olduğunu, durumları düzeldikten sonra gelip istemelerini söylemiş.

Güldane Hanım'ın kardeşi kendisini aramaya Müge Anlı stüdyolarına geldi. Güldane Hanım'ın erkek kardeşi, "Kardeşimi gören duyan izine rastlayan varsa bize ulaşsın" çağrısı yaptı.

güldane taşan

Sıdıka Çelik darp edildi mi?

Sıdıka Çelik’in darp edildiği iddiaları ortaya atılmıştı. Soruşturma derinleştirildi. Sıdıka Çelik’in kayınpederi ile birliktelik yaşadığı Zahide Aktaş ifade verdi. “Siz Sıdıka’yı dövdünüz mü? Sıdıka darp edildi mi?” sorusu soruldu. Müge Anlı Sıdıka Çelik’in şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmanın kapsamının genişletildiğini açıkladı.

Sıdıka Çelik kimdir? Sıdıka Çelik kimdir?

Editör: Deniz Dalgıç