Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 8 Aralık Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

7 Aralık Müge Anlı: Melis Özge Gürdoğan bulundu mu? Sıdıka Çelik'in katili ortaya çıktı mı? 7 Aralık Müge Anlı: Melis Özge Gürdoğan bulundu mu? Sıdıka Çelik'in katili ortaya çıktı mı?

Sıdıka Çelik'in katili kim?

Nurcan ve Kiraz Hanım, Konya'da 8 Ocak'ta başından vurulup yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Sıdıka Çelik'in katilini arıyor. İhanet ve intihar süsü verilen Sıdıka Çelik hastanede tedavi gördüğü dönem göz hareketleriyle ailesine kendini kocasının öldürmeye kalkıştığını anlattı.

Sıdıka Çelik’in yaralanması ve ardından gelen ölümü araştırılmaya devam ediyor. Dilber Hanım’ın Sıdıka’nın evini temizlediği iddia edilmişti. Sıdıka’nın görümcesi Dilber Çelik durumu kabul ederek, “Evet temizledim ama Sıdıka’nın evine döneceğine inanmıştım” dedi.

Müge Anlı, Sıdıka Çelik'in hastanede polislere göz işaretleriyle verdiği ifadeyi okudu. Sıdıka Çelik'in yoğun bakımdayken kendisini kimin vurduğuna dair gözleriyle eşini işaret ettiğini söyledi. 

Sıdıka Çelik kimdir? Sıdıka Çelik kimdir?

Eminönü Yeni Camii Şadırvanı'nda düşürülen altınların sahibi Müge Anlı'da bulunmuştu. Yayının ardından Suna Geyik'in Türkiye'de tatilde olan oğlu düşürülen altınları annesine ulaştırmak üzere teslim aldı. eminönü yeni camii şadırvanı kayıp altın

Melis'in vasiliği annesine verilecek mi?

Evinden çıktıktan sonra 26 yaşındaki üst kat komşusuna kaçan 18 yaşındaki Melis Özge Gürdoğan bulundu. Emine Hanım, kızının vasiliğini almak için mahkemeye başvurdu. Özge'nin annesi, "Ben seni ölsem de o adama yar etmeyeceğim. Ben seni o adama yedirtmem. O gitsin kendi dengine uygun birini bulsun" dedi.

müge anlı melis

Nazmiye'nin yeni sevgilisi kim?

Nazmiye Tutaner, zeytinlikte bir ağaca asılı halde bulunan ve şüpheli bir şekilde öldüğü düşünülen ablası Nevrigül Alan'ın ölümüne ilişkin çelişkili ifadeler vermeye devam ediyor.

Ablası öldükten sonra sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla eleştirilen Nazmiye, bu kez ağlayarak bir video çekip yayınladı.

Sosyal medya hesabına tarih atan Nazmiye, yeni bir ilişkiye başladığını açıkladı. 

Nazmiye'nin ablası için "Canına kıymıştır" dediği öğrenildi.

Gülsen Tuncer, Altın Portakal'a Filistin şalıyla katıldı Gülsen Tuncer, Altın Portakal'a Filistin şalıyla katıldı

nazmiye tutaner nevrigül alan müge anlı

Editör: Deniz Dalgıç