Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 4 Ekim Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

3 Ekim Müge Anlı: Otizmli İrem ailesine dönecek mi? 3 Ekim Müge Anlı: Otizmli İrem ailesine dönecek mi?

Siyah Kalp 4. bölüm full izle, Siyah Kalp 5. bölüm fragman izle Siyah Kalp 4. bölüm full izle, Siyah Kalp 5. bölüm fragman izle

Selçuk Aydın hayatta mı?

İstanbul'da iş yerinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve daha sonra kendisinden haber alınamayan 42 yaşındaki Selçuk Aydın'ın annesi oğlunu aramak için Müge Anlı stüdyolarına gelmişti. Müge Anlı dakikalar içinde Selçuk Aydın'ın hangi hastaneye kaldırıldığını buldu. 

Esra Can parasını geri alabilecek mi?

Evlilik vaadiyle dolandırılan ve 3 milyon TL'sini Hasan Bakan'a kaptıran Esra Can yeniden Müge Anlı stüdyolarına geldi. Esra Can'a destek vermek için Hasan Bakan tarafından dolandırılan diğer kişiler de Müge Anlı stüdyolarına gelerek mağduriyetlerini dile getirdi. Kimi işini kimi ise eşini kaybeden çok sayıda kişi paralarını geri almak istiyor.

Hasan Bakan'ın dolandırdığı Fatma Teyze de Müge Anlı stüdyolarına geldi. Fatma Teyze, 500 bin TL dolandırıldığını açıkladı.

Fatma Teyze

Halil Bey ve Gürbüz Bey'de Hasan Bakan tarafından dolandırıldı. Gürbüz Bey, "Biz eskiye dayalı hukukumuz olan biri vasıtasıyla Hasan ile tanıştık. 6 milyon TL'den olduk. Oturduğum evi sattım" dedi. Halil Bey ise, "Ben de 2 tane evimi sattım" diye konuştu.

İddiaların odağındaki Hasan Bey yayına bağlanarak, "Ben şu an bankadayım. Dekontları alıyorum. 2 yıllık dekont aldığım için uzun sürebilir. Dekontlar elime ulaştıktan sonra size mesaj olarak atabilirim ya da gelip elden belge olarak verebilirim" ifadelerini kullandı.

Gürbüz Ve Halil Bey

Kader Kaya nasıl kayboldu?

2 çocuk annesi Kader Kaya'yı aramak için tarım işçisi eşi Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Kader'in sosyal medyaya ilgi duyduğu belirtildi. Kader'in ve eşinin TikTok videoları karşısında Müge Anlı şaşkınlığını gizleyemedi.

Kader Kaya

Muhabir: Deniz Dalgıç