Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 3 Ekim Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

2 Ekim Müge Anlı: Samet Şeker olayında yeni gelişme, Sevtap'ın büyük aile kavuşması 2 Ekim Müge Anlı: Samet Şeker olayında yeni gelişme, Sevtap'ın büyük aile kavuşması

Alina Boz'un hamilelik iddialarına Umut Evirgen'den yanıt Alina Boz'un hamilelik iddialarına Umut Evirgen'den yanıt

Otizmli İrem ile ilgili yeni gelişme 

13 Eylül Cuma günü İstanbul'dan kaybolan 18 yaşındaki İrem Nazlım'ı aramak için anne ve babası Müge Anlı stüdyolarına gelmişti. İrem Nazlım kaybının 20. gününde bulundu. Günlerdir haber alınamayan otizmli İrem Nazlım'ın üzerine şirket açıldığı ve bir binanın bodrum katında olduğu öğrenildi. Özel durumdaki İrem Nazlım hastanede tedavi altına alındı.

Güzellik uzmanı Esra Can'ı 3 milyon TL'den eden aşk

41 yaşında ve 16 yaşında bir çocuk annesi Esra Can'ın iş molasında başlayan ve hüsranla biten aşkı. Önce milyonlar, sonra gözyaşları döktü. Esra Can'ın dolandırılma iddiası... Dünyaca ünlü bir güzellik markasında güzellik uzmanı olarak çalışan Esra Can, "İnandım, güvendim. Aşık oldum. Hasan Bakan'a 3 milyon TL'mi kaptırdım" dedi. Hasan Bakan'ın 6 yıldır bir sevgilisi olduğu öğrenildi.

Esra'nın kendisini dolandırdığını iddia ettiği Hasan Bakan beraberinde avukatı ve 7 kişiyle birlikte Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Esra Can Hasan Bakan

Hasan Bakan'ın avukatı yayın yasağı koydurmak için geldiğini açıkladı. Müge Anlı, "Yayın yasağı için Çağlayan Adliyesi'ne gitmenizi tavsiye ediyorum" dedi. Beyhan Hanım ve kızı Beyzanur da aynı yöntem ve benzer vaatlerle dolandırılığı iddiasıyla Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Hasan Bakan, "Ben çok safsata duydum ama bu kadarını duymadım. Ben toplam Esra'ya 1,600-1,700 borcum var. Ben aşk yaşamadım. Belki kendisi bana aşıktır" dedi.

Hasan Bakan'ın bankacılık hesapları kontrol edildi. Hesaptaki para akışı şaşırttı.

 Beyhan Beyzanur

İş yerinde fenalaştı, ambulansa bindirildi, kayboldu

İstanbul’dan kaybolan Selçuk Aydın’ı aramak için sevenleri Müge Anlı stüdyolarına geldi.

42 yaşındaki Selçuk Aydın’dan 9 gündür haber alınamıyor.

Rahatsızlanması sonucu gelen ambulansa koyulup götürülen Selçuk Aydın’ın hangi hastaneye götürüldüğü bilinmiyor.

Hangi hastaneye götürüldüğü bilinmeyen Selçuk Aydın aranıyor.

Selçuk Aydın

Kaynak: Haber Merkezi