Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 2 Ekim Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

1 Ekim Müge Anlı: Samet Şeker'in ölümündeki soru işaretleri, Banu Çelen bebeğiyle ilgili ne karar verecek? 1 Ekim Müge Anlı: Samet Şeker'in ölümündeki soru işaretleri, Banu Çelen bebeğiyle ilgili ne karar verecek?

Sevtap Küçükbinar'ın aile kavuşması

Sevtap Küçükbinar, kendisini 30 yıl önce bir battaniyeye sarılı halde bırakan annesi Taliha Hanım'ı aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Sevtap'ın 30 yıllık anne özlemi büyük aile kavuşmasına döndü. Annesi Taliha Hanım'ın yanında 2 teyzesi ve kız kardeşi Esma da Sevtap'ı kucaklamak için Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Taliha Hanım, "Her şey film şeridi gibi gözümden geçti. Kızıma kavuştuğum için çok mutluyum. Onu büyütenlere teşekkür ederim. Ben Sevtap'ı kimseden saklamadım. Herkese anlattım" dedi.

Müge Anlı ise Taliha Hanım'ın sözleri karşısında "herkese örnek olsun" ifadelerini kullandı.

Taliha Hanım yemek hazırladı. Anne kız 31 yıl sonra aynı sofrada buluştu. Sevtap ilk kez anne yemekleri yedi.

Sevtap

Güzellik uzmanı Esra Can'ı 3 milyon TL'den eden aşk

41 yaşında ve 16 yaşında bir çocuk annesi Esra Can'ın iş molasında başlayan ve hüsranla biten aşkı. Önce milyonlar, sonra gözyaşları döktü. Esra Can'ın dolandırılma iddiası... Dünyaca ünlü bir güzellik markasında güzellik uzmanı olarak çalışan Esra Can, "İnandım, güvendim. Aşık oldum. Hasan Bakan'a 3 milyon TL'mi kaptırdım" dedi.

Esra Can

İrem Nazlım kayıp

18 yaşındaki İrem Nazlım'ı aramak için anne ve babası Müge Anlı stüdyolarına geldi. Günlerdir haber alınamayan otizmli İrem Nazlı 13 Eylül Cuma günü İstanbul'dan kayboldu. "Çocuğum kolay kandırılabilir" diyen annesi, "Adına ticari hesaplar açıldı. Şirketler kuruldu. Geç olmadan kızımın kurtulmasını istiyorum" ifadelerini kullandı. Ailesi, kızlarının alıkonduğunu, üzerine sanal yatırımlar yapıldığını iddia ediyor.

Yıldız Çağrı Atiksoy: Bu salgın çok fena Yıldız Çağrı Atiksoy: Bu salgın çok fena

Irem NazlımMüge Anlı, anne ve babaya kızlarını gören kişilerin kendilerine ihbarda bulunduğunu belirterek, "Bir binanın bodrum katında, bir döşekte yattığı söylendi. Komşular İrem Nazlı'nın hal hareketlerinin normal olmadığını belirtmiş" dedi. Müge Anlı'nın ekibi İrem Nazlım'ın yaşadığı belirtilen eve gitti. İrem kameraları karşısında görünce, "Gider misiniz? Rahatsız oluyorum. Kamerayı kapatın" dedi. İrem, ailesiyle görüşmeyi reddetti.

Irem Nazlım Müge Anlı

Komşu Betül Hanım, "Evi görseniz harabe. İt bağlasan durmaz. Kapıyı kimseye açmıyor. Sadece bana açtı. Ev çok kötü kokuyor. Evin kokusu beni baydı. Şirketlerden haberi var. Şimdi sizi görünce polisi çağırdı" dedi.

Irem Nazlım Komşu Betül

Samet Şeker olayında yeni gelişme

22 yaşındaki Samet Şeker aracının içinde ölü olarak bulunmuştu. Samet Şeker'in ölümü kaza mı, kaza süsü verilmiş bir cinayet mi? Samet'in ablaları, kardeşinin cinayete kurban gittiğinden şüpheleniyor. İddiaların odağında ise Samet Şeker'in sevgilisi Melisa ve Samet'in en yakın arkadaşı Emin bulunuyor.

Samet Şeker'in ölümündeki sır perdesi araştırılmaya devam ediyor.

Muhabir: Deniz Dalgıç