Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 28 Kasım Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

27 Kasım Müge Anlı: Nevrigül’ün ölüm nedeni belli oldu, Nevrigül’ü kim öldürdü? Hatice Çaltı'nın katili kim? 27 Kasım Müge Anlı: Nevrigül’ün ölüm nedeni belli oldu, Nevrigül’ü kim öldürdü? Hatice Çaltı'nın katili kim?

Feride Tolu bulundu

Feride Tolu, Ankara’da bir hastanede bulunmuştu. Müge Anlı kaybın bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Etlik Şehir Hastanesi’nin psikiyatri servisinde Feride ve annesinin tedavisine başlandı.

Feride Tolu kimdir? Feride Tolu kimdir?

Ayrıca “sevgi izi” sayesinde 3 kayıp daha bulundu.

Sevgi Demirci’den 5 kişiye uzanan cinayet zinciri

38 yaşındaki Sevgi Demirci, 20 yaşındaki oğlu Eren ve 13 yaşındaki Rümeysa ile 25 Ocak 2021 tarihinde İstanbul Esenyurt’tan kaybolmuştu. 2 yılı aşkın bir süre sonra 19 Mayıs 2023’te ailesi Sevgi Hanım ve çocuklarını aramak için Müge Anlı’ya başvurmuştu.

Sevgi Demirci kimdir? Sevgi Demirci kimdir?

Kayıplarının 849. Gününde en son gittikleri İstanbul Siliviri’deki bir prefabrik evin yakınında cenazeleri bulunmuştu. Çocuklarının kemikleri birbirine karıştığı için cenazelerin teslim süresi uzadı. 184 gün sonra kemikler aileye teslim edildi. Ailesi yıllar sonra cenazeleri defnetti.

sevgi demirci

Yalnızca Sevgi Demirci ve çocukları değil aynı zamanda Sevgi Demirci’nin eşi ve eski sevgilisi de ortadan kaybolmuştu. Müge Anlı ve ekibinin çalışmasıyla birlikte Sevgi Hanım’ın kocası ve eski erkek arkadaşının da öldürüldüğü ortaya çıktı. Ancak diğer 2 kişinin cenazelerine ulaşılamamıştı.

Şüphe bulutları Sevgi Demirci’nin sevgilisi Ünal Yurdakul üzerinde dolanıyordu. Çok geçmeden itiraf geldi. Sevgi Demirci’nin sevgilisi Ünal Yurdakul ve kuzeni Ömer Yurdakul tutuklanarak cezaevine gönderildi.

15 yaşındaki İsmet Çakır Özyiğit kayıp

10. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki İsmet Çakır Özyiğit 9 Ekim Pazartesi günü Manisa Turgutlu’dan kayboldu. Kendisinden 51 gündür kendisinden haber alınamayan İsmet’in annesi ve babası çocuklarını aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi.

İsmet Çakır Özyiğit kimdir? İsmet Çakır Özyiğit kimdir?

Ailesi, plakalı motosikletiyle birlikte ortadan kaybolan İsmet’in Kıbrıs’a gittiğinden şüpheleniyor. İsmet’in Manisa’dan Konya’ya, Konya’dan Mersin Silifke’ye gittiği öğrenildi.

ismet çakır

Gökhan Koçoğlu kayıp

Evli ve 3 çocuk babası 37 yaşındaki Gökhan Koçoğlu kayboldu. Gökhan Bey’in alkol problemi yüzünden eşi ile boşanma aşamasında olduğu öğrenildi.

Gökhan Koçoğlu kimdir? Gökhan Koçoğlu kimdir?

Gökhan Bey için Belen Çayı’nda arama çalışması başlatıldığı öğrenildi. Hem su altında hem dere yatağında yapılan çalışmalardan bir sonuç çıkmadığı öğrenildi.

gökhan koçoğlu

17 yaşındaki Buse Kıvanç kayıp

17 yaşındaki Buse Kıvanç 29 Mayıs Pazartesi günü kayboldu. 184 gündür kendisinden haber alınamayan Buse Kıvanç Afyon Sandıklı’dan kayboldu. Buse’nin kuzeni ile sevgili olduğu ve ailesinin rızası olmadan Buse’nin kuzeni ile nişanlandığı söyledi. Ancak Buse istemediği için nişan bozulmuş. Annesi Buse’nin teyzesi tarafından tutulduğundan şüphelendiğini belirtti. Aylardır kızından haber alamayan gözü yaşlı anne kızının evine dönmesini istediğini açıkladı.

Buse Kıvanç kimdir? Buse Kıvanç kimdir?

Teyze Selma Hanım yayına bağlanarak, “Ben yeğenimin nerede olduğunu bilmiyorum. Bu durumun bizimle alakası yok. Bizim zaten nişanımız vardı. Annesi kendi rızasıyla nişanladı. Nişan bozulunca aramız açıldı. Oğlum babası ile çalışıyor. Biz savcılığa ifademizi verdik. Takipsizlik kararı çıktı. Kız bizde olsa neden söylemeyeyim? Annesi yanlış yollara gittiği için kendisiyle irtibatımızı kestik. Kızıyla bizim işimiz yok” dedi.

buse kıvanç

Annesi kardeşine, “Benim çocuğumu çıkaracaksın. Benim kimseden çekincem yok. Çocuğumu ölü veya diri istiyorum. 6 aydan beri haber alamıyorum. Benim kızım okuyacaktı. Benim hayatımı mahvettiniz. Ben onu mahvetmem” diye konuştu.

Teyze Selma Hanım, sinirlenip telefonu kapattı.

Jülide Sağdıç aranıyor

22 yaşındaki Jülide Sağdıç Kayseri Kocasinan’dan kayboldu. Annesi kızını aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Annesi kızına seslenerek, “Seni kırdıysam özür dilerim. Lütfen dön. Eğer biri yanına aldıysa onlara da sesleniyorum. Lütfen kızımı bırakın. Kızım yaptığım yanlış için özür dilerim. Gel çaresine bakalım. Ben sonuna kadar arkandayım. Korkma. Korktuğun bir şey varsa da korkma ben yanındayım. Çıktığım yolda ben sizi utandırmadım. Siz de beni utandırmayın” dedi.

Jülide Sağdıç kimdir? Jülide Sağdıç kimdir?

Annesi bulaşık yıkayarak evin geçimine katkı sağlıyor. 5 kızı olduğunu belirten anne, “Ben gecemi gündüzüme kattım. Çocuklarıma bakmak için çabaladım. Her zorluğu onunla paylaşırdım” diye konuştu.

Müge Anlı dakikalar sonra Jülide'nin kaybının 12. gününde bulunduğunu açıkladı. Jülide'nin babasından zorbalık gördüğü belirtilirken, birisine kaçtığı öğrenildi. Yayına bağlanan Gülten Hanım, "Jülide Kayseri'de kardeşime kaçtı. Çok mutlu. Babasından zorbalık görüyormuş. Ben sizinle Jülide'yi görüştürebilirim" dedi.

Sultan Hanım yayına bağlanarak, "Kızınız oğluma kaçtı. Benimle kalıyor. Ben şu an işteyim. Çalışıyorum. 2 gün önce bana geldi. 1 hafta başka yerde kalmışlar. Benim sonradan haberim oldu. Kızınıza 2 gündür yalvarıyorum. Annenin numarasını ver konuşalım dedim. Kızınız benim yanımda. Tüyüne zarar gelmedi gelmez de. Telefonu yok. Kırmış atmış" diye konuştu. 

Jülide Sağdıç

Nevrigül'ün şüpheli ölümü

Müge Anlı dün Nevrigül Alan’ın ölümüne ilişkin tahkikatın tamamlandığını açıklamıştı. Kaybından 47 gün sonra zeytinlikte bir ağaçta asılı halde bulunan Nevrigül’ün intihar ettiğine karar verildi. Nevrigül Alan'ın kesin ölüm nedeni tespit edilemedi. Cesette çürümeler olduğu için cesedin üzerinde DNA ve parmak izine rastlanamadı. Aile, çantanın çalındığını iddia etmişti ama ihbar olmadığı için bu iddia gözetilmedi. Çanta ve ayakkabının orada olduğu ve hayvanlar tarafından sürüklendiğini kabul edildi. "Nevrigül’ün üzerinde ters giydirilen kıyafet, kıyafetleri kirlidir, lekeleri gizlemek için kendi isteğiyle giymiştir" olarak kabul edildi.

Teyze Gül Hanım, Nazmiye'ye sorular sormak için stüdyoya geldi. Gül Hanım, "Ben cenazeye geldiğimde Nazmiye Bana "Ben Doğan, kuzeni ve patronundan şüpheleniyorum. Ablamı tehdit eden öldüren odur" dedi. Güzel kızım ablanın katilleri çıkması için gel gerçekleri anlat. Ablana hiç mi canın acımıyor? Herkes bilsin. Allah göstermesin senin başına bu olay gelse ablan söylemezdi. Kimseden korkma. Bana anlattığını söyle. Bana 3 kişiyi söyledin" ifadelerini kullandı.

Nazmiye, "Doğan'ın patronu ve kuzeni ortada yokmuş. Onlar neredeymiş? Ben onların kaçtığını duydum. İş yerini kapatmışlar. Teyzem benim beynimi karıştırıyor. Üstüme iftira atıyor" dedi.

nazmiye tutaner nevrigül alan teyze gül

Doğan başka kadınları da zeytinliğe götürüp dövmüş 

Nazarnur Atkovan yayına bağlanarak, "Ben Doğan'ı bayağı süredir tanıyorum. Bahsedilen eve ablamı da götürmüştü. Zeytinağacının orada ablamı dövmüştü. Doğan'ı kızları ablamı döverken çok görmüştüm. Uyuşturucu yüzünden ablamı dövdü. Doğan'ı 2 yıldır tanıyorum. Doğan normal bir insan değil. Doğan zeytinliğe ablamı götürmüş. Ablamı öldürmek için götürmüş. Tam öldürecekmiş. Ablam kaçmış. Bu olay 3-4 ay önce oldu. Nevrigül'den önce ablamla birlikteydi. Zeytinlikte yasaklı madde yüzünden kavga etmişler. Ablamın fotoğrafları da var. Ablam şu an cezaevinde. Maddeye düştü. Ablam evliydi. Ablamın oğlu var. Ablamın üzerinde uyuşturucu yakalandığı için cezaevine gitti. Ben ablam ve Doğan'ın sattığını düşünmüyorum. 1 gram bile bulduklarında içmeye yöneliyorlardı. Kardeşim Doğan'ın yanından çıktıktan sonra polis yakalamış" diye konuştu.

Nazmiye söz konusu olayı yeni öğrendiğini belirterek, "Barış ve Doğan düşmandı. Ben Doğan'ı o evde görmedim. Oturup çay kahve içiyorduk. Bu olaylardan haberim yok. İlk kez burada duyuyorum" dedi. 

Nazmiye, Fatih'i arayıp yardım mı istedi?

Yayına bağlanan bir adam, "Fatih Şekeroğlu bir kahve ortamında, Nazmiye beni aradı, "Ablamla beraber Doğan'la birlikte Uğurbey'deyiz. Doğan ablamı öldürecek. Gel beni al" diye anlattı" dedi.

Nazmiye Yaldız kimdir? Nazmiye Yaldız kimdir?

Ayhan Eroğlu kaçırıldı mı?

64 yaşındaki Ayhan Eroğlu kayıp. Ayhan Eroğlu'nun kızı ve oğlu babalarının kaçırıldığını iddia ettiler. Babalarının 20 yıl önceki bir ev alım satım nedeniyle bazı kişilerle anlaşmazlık yaşadığını anlattılar. Bu olayı 2012'de öğrendi. 

‘Mickey 17’den ilk fragman ‘Mickey 17’den ilk fragman

Ayhan Bey'i kaçırdığı iddia edilen Şeyhmus Güzel yayına bağlanarak, "Biz şu an avukatımızla birlikte ifade vermeye gidiyoruz. Kamera kayıtlarına bakılabilir. Biz bir şey yapmadık. Bunlar iğrenç bir aile. İftira atıyorlar. Babası bizim aramızda mıymış? Yalan. Ben kimseyi dövmedim. Ben kimseye saldırmadım Müge Hanım. Bu iş çok ciddileşti. Biz işi gücü bıraktık. Bu işin peşine düşeceğiz. Ben karakola gidiyorum. Ben sizi rezil etmezsem adım Şeyhmus değil. Eğer senin baban bizim arabaya binmişse siz bu yalanın bedelini ağır ödeyeceksiniz. Ben herkese kefilim. Aykut'a kefilim. Biz ne Ayhan'ı görmüşüz ne Ayhan bizim arabaya binmiş. Bu nasıl bir yalandır? Bunlar nasıl Allah huzuruna çıkacak? Siz amcaoğlunuz sarhoş Murat'ı bulun. Hepsi aramalardan kamera kayıtlarından bellidir" dedi.

Murat Bey yayına bağlanarak, "Beni Şeyhmus ve Emrah dövdü" diye konuştu. İddiaları reddeden Şeyhmus, "Bu adam hala içkinin etkisindedir. Bana küfür hakaret ediyordu" dedi.

ayhan eroğlu

Abdurrahman Hatipoğlu aşkın peşinden mi gitti?

Abdurrahman Hatipoğlu'nu aramak için oğlu ve torunu Müge Anlı stüdyolarına geldi. 83 yaşındaki Abdurrahman Bey, bir kadına aşık oldu ve 5 milyon lirayla ortadan kayboldu.

müge anlı-24

Editör: Deniz Dalgıç