Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 27 Kasım Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

Galler Prensesi Kate Middleton, tedavisini tamamlayarak ilk resmi görevine döndü Galler Prensesi Kate Middleton, tedavisini tamamlayarak ilk resmi görevine döndü

24 Kasım Müge Anlı: Nazlı Yıldız’ın kaybından sevgilisi mi sorumlu? İrem Güneş'i kim kaçırdı? Yusuf Kavuk'a ne oldu? 24 Kasım Müge Anlı: Nazlı Yıldız’ın kaybından sevgilisi mi sorumlu? İrem Güneş'i kim kaçırdı? Yusuf Kavuk'a ne oldu?

Nevrigül Alan'ın şüpheli ölümü

Nevrigül Alan’ın ölümüne ilişkin tahkikat tamamlandı. Kaybından 47 gün sonra zeytinlikte bir ağaçta asılı halde bulunan Nevrigül’ün intihar ettiğine karar verildi. Nevrigül Alan'ın kesin ölüm nedeni tespit edilemedi. Cesette çürümeler olduğu için cesedin üzerinde DNA ve parmak izine rastlanamadı. Aile, çantanın çalındığını iddia etmişti ama ihbar olmadığı için bu iddia gözetilmedi. Çanta ve ayakkabının orada olduğu ve hayvanlar tarafından sürüklendiğini kabul edildi. "Nevrigül’ün üzerinde ters giydirilen kıyafet, kıyafetleri kirlidir, lekeleri gizlemek için kendi isteğiyle giymiştir" olarak kabul edildi.

Olay yerine giden savcı, Nevrigül'ün ölümününün cinayet olduğundan şüphelenmişti. Aradan 47 gün geçmesi, cesetteki çürümeler ve cinayete dair ibareler olmadığı için Nevrigül'ün intihar ettiği kabul edildi. Nevrigül'ün acılı ailesi kızlarının ölümünün intihar etmediğini, biri tarafından öldürüldüğünü belirterek gözyaşlarına boğuldu.

müge anlı nevrigül alan nazmiye tutaner

Müge Anlı, Nevrigül'ün ölümünü şüpheli bulduğunu ancak Nazmiye'nin can güvenliğinden endişe duyduğunu ifade etti. Barış'ın yüzüğünü takmaya devam eden Nazmiye, duyguları sorululunca "Kendimi iyi hissetmiyorum. İlaçlarımı içip hemen geleceğim" dedi. Nazmiye, Barışla görüştüğünü, yalnızca telefonla görüştüğünü anlattı. Ailesinin tepkisi üzerine Nazmiye, "Sevmek suç mu? Siz hiç mi sevmediniz?" dedi.

Gitmeden önce sosyal medya hesabını kapatacağının sözünü veren Nazmiye'nin, yeniden Tiktok hesabı açıp videolar yüklediği öğrenildi. Nevrigül'ün babası "Ben kızımın ölümünün ardındaki nedenin peşini bırakmayacağım. Kızımın katilini bulacağım" dedi. Nazmigül ise ailesinin kendisine yüklenmesinden ve kendisini kısıtlamasından duyduğu rahatsızlığı belirterek, "Annemin zamanında söyledikleir, babamın küfürleri, abimin dayakları beynimi bulandırıyor. Ben kaçıp gideceğim. Kendim istemediğim için kalıyorum. İstersem bir yolunu bulurum. Kimse beni tutamaz. Müge Abla sen beni boşver. Ablamın katillerinin peşine düşelim. Müge Abla ben gitar kursuna gitmek istiyorum. Okumak istiyorum" diye konuştu.

Nevrigül'ün erkek kardeşi Abdullah ise, bir çocukluk arkadaşlarının yayına bağlanacağını belirterek, "Nevrigül kaybolmadan önce bu çocuğu aramış ve Doğan ile buluşacağını söylemiş. Yayına bağlanabilir" dedi.

Yayına bağlanan Cemil Bey, "1 Eylül Cuma günü ben Şirin'le irtibata geçtiğimde Şirin bana 'Ben yarın geleceğim. Doğan'ın yanındayım. Doğan'ı çok özledim' demişti. Gemlik'te olduğunu söyledi. İznik'e döneceğini belirtti. O günden sonra hiç görüşmedim. Sonra bu haberi aldım. Akşam 6-7 gibi ben görüştüm. Ertesi gün İznik'e geleceğini söylemişti. Benim yanımdayken Doğan'la konuştu. Doğan ona telefonda, 'Birkaç tane hesabını eline geçirdim. Yanıma gel' dedi. Ne hesabı olduğunu bilmiyorum. Nevrigül telefonla konuşurken duymuştum. Şirin çaresiz kaldığı için onun yanına gitmeyi kabul etti. Yanına gitmeyi istemiyordu ama hesaplarını ele geçirdiğini söyleyince gitmek zorunda kaldı" diye konuştu.

Yayına bağlanan Nevrigül'ün arkadaşı Betül Hanım ise, "Şirin'in 4 aydan beri hayatında biri vardı. Bir sabah aradı. Karısı ve sevgilisi varmış. Beni öldürecek dedi. Kim kimi öldürecek böyle bir şey mi var dedim. Doğan öldürecekmiş. Şirin'in kendini asma düşüncesi yoktu. Tek şüpheli Doğan'dır. Şirin'i Doğan öldürdü. Doğan, Doğan'ın eşi ve Şirin buluşacaklardı. Doğan Şirin'e 'Karımın yanına gidersen seni öldürürüm' demiş. Ben çok ciddiye almamıştım ama bu olaylar olunca anlatmak istedim" ifadelerini kullandı.

nazmiye tutaner müge anlı

Hatice Çaltı cinayeti aydınlatıldı mı?

Bir bedende üç cana mal olan cinayette şüphelerin odağındaki eski eş köşe bucak kaçmaya devam ediyor. İki bebeğini ve eşini kaybeden Ramazan Çaltı neden konuşmuyor? İkizlerine hamileyken ölü bulunan Hatice Çaltı'nın katili kim? İki kadının bir erkek yüzünden birbirine düşmesinin Hatice Çaltı'nın ölümü ile bir ilgisi var mı?

Hatice Çaltı kimdir? Hatice Çaltı kimdir?
 

Feride Tolu bulundu

32. yaşındaki Feride Tolu, kaybının 18. gününde bir hastane bahçesinde bulundu. Müge Anlı, Feride'nin Ankara'da bir hastanenin acil servisinde bulunduğunu ve sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Feride'yi arayan dayısı ise Müge Anlı'ya teşekkür ederek çiçek getirdi. 

Mutluluğunu paylaşan dayı

feride tolu bulundu

Tuğçe Kantık öldü mü?

5 Kasım'da İzmir'den kaybolan Tuğçe Kantık'a ait olduğu düşünülen bir cenaze bulundu. Tuğçe ile kıyafetleri eşleşen cenazenin tespiti için kız kardeşinden DNA örneği alınacak.

Editör: Deniz Dalgıç