Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 24 Kasım Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

23 Kasım Müge Anlı: Hatice Çaltı'nın katili kim? 23 Kasım Müge Anlı: Hatice Çaltı'nın katili kim?

Nazlı Yıldız’ın kaybından sevgilisi mi sorumlu?

1 çocuk annesi 33 yaşındaki Nazlı Yıldız, 18 Kasım Cumartesi günü Ordu Fatsa’dan kayboldu. 1 haftadır kendisinden haber alınamayan Nazlı’nın annesi ve abisi kızlarını aramaya geldi. Birkaç ay önce Murat Demirtürk isimli şahsa kaçarak onunla birlikte yaşamaya başladığı öğrenildi.

Nazlı’nın kaybından birkaç gün önce ailesini arayıp “Benim durumum iyi değil. Ağzımdan köpük geliyor. Beni kurtarın” dediği öğrenildi. Nazlı’nın birlikte yaşadığı Murat Bey, ailesini arayarak “Kızınız kayboldu. Hatta giderken yanında 30 bin lira değerinde altınları ve 5 bin lira değerinde para aldı. Ben de ondan şikayetçi oldum” diyor. Murat Bey’in daha sonra ailesini arayıp, “Ben altın ve parayı yanına aldı sanmıştım ama evdeymiş” açıklamasında bulunduğu öğrenildi.

Nazlı Yıldız kimdir? Nazlı Yıldız kimdir?

Şarkıcı Bengü, Van konserinde protesto edildi Şarkıcı Bengü, Van konserinde protesto edildi

Nazlı hayatta mı? Mesajı kim attı?

Ailesi Müge Anlı’ya çıkarak kızlarını arayacaklarını söyleyince Nazlı’nın telefonundan ailesine dün akşam saat 19.57’de “Beni merak etmeyin. Ben iyiyim” şeklinde mesaj atıldı.

Nazlı’nın son konuştuğu kardeşi Öznur, “Nazlı ablam beni 7 gün önce aradı. ‘Boğazımdan köpükler geliyor. Az kalsın ölüyordum. Kimseyi de çağıramıyorum’ dedi. Ben ‘karakolu ara’ dedim ama bana korktuğunu söyledi. Nazlı bana 10 gün önce mesaj attı, ‘Annesi ve Murat benimle konuşmuyorlar. Murat hastaneye gitti. Beni eve kilitledi’ dedi” diye konuştu.  Ailesi, “Nazlı 2 kişiyle nikahlı bir kişiyle nikahsız evlendi” dedi.

Murat’ın ablası Hatice yayına bağlanarak, “Odaya kitlenme olayı yalan. Böyle bir konu yok. Ben bunları kardeşimle tanıştırdım. Evlendiler. Düğün yaptık. Ben anlamadım zaten bunların nasıl bir evliliği olduğunu kardeşimle konuşmuyorlardı. Ben anlamadım zaten bunların ilişkilerini. Kardeşim gibisini bulmuştu. Öpüp başına koysaydı. Kardeşimin içkisi kumarı yoktu. Kardeşim bir şey yapmaz” dedi.

Kaybının 7. gününde Nazlı'nın yakınını arayarak "Ben Amasya'da birine kaçtım. 4 gün sonra evleneceğim" dediği öğrenildi. 

nazlı yıldız kayıp müge anlı

“Nazlı’yı canımdan çok seviyorum. Saçının bir teline zarar gelmesini istemem”

Murat yayına bağlanarak, “Ben 36 yaşındayım. Daha önce hiç evlenmedim. Evliliğe başvurdum ama arkamızdan yanlış yapıldı. Ben Nazlı’ya bir şey yapmadım. Birlikte yemek yedik. ‘Çarşıya gideceğim geliyor musun?’ dedim. ‘Üşüyorum hastayım gelmeyeceğim’ dedi. Ben çıktım. 10 dakika geçmeden bana telefon açtı ‘Nerdesin?’ dedi. ‘Ben garajdayım annem pazar yerinde’ dedim. ‘Ben de geliyorum’ dedi. ‘Tamam, yastığın altında para var. Onu da yanına al. Belki bir şey almak istersin. Hepimiz Pazar yerinde buluşuruz’ dedim. ‘Tamam’ dedi ama gelmedi. Benim de otobüs saatim gelince Rize’ye gittim. Arkamdan olay oldu. Ben canımdan çok seviyorum. Saçının bir teline zarar gelmesini istemem” ifadelerini kullandı.

nazlı yıldız murat

İrem Güneş kayıp

17 yaşındaki İrem Güneş 20 Ekim'de Ankara'dan kayboldu. Annesi kızını aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. İrem'in annesi "Çocukluğumu bilen eniştem çocuğumu kaçırdı" dedi.

İrem Güneş kimdir? İrem Güneş kimdir?

Enişte Hikmet Bey yayına bağlanarak, "Ben kızını kaçırmadım. Ben onu daha önce yurda bırakmıştım. Sonra durumu ne oldu bilmiyorum. Şiddet görüyormuş. Sıkıntıları varmış. Beni aradı. Eşim konuşmak istemiyor. Bunlar berbat bir aile. Neden görüşmek istesin?" diye konuştu.

İrem Güneş

144 gündür kayıp olan Yusuf Kavuk'a ne oldu?

31 yaşındaki Yusuf Kavuk 4 Temmuz Salı günü Bursa İnegöl'den kaybolmuştu. Günler süren yayının ardından Müge Anlı Yusuf Kavuk'un kaybıyla ilgili gerekli bilgileri toplamıştı. 144 gündür bulunamayan Yusuf'un öldürüldüğü şüphesi güçlenirken, Harun ve Derya kafa karıştırıcı konuşmaya devam ediyor. Ailesinin endişeli bekleyişi sürüyor.

Yusuf Kavuk kimdir? Yusuf Kavuk kimdir?

yusuf kavuk-2

Hatice Çaltı'yı kim öldürdü?

İkiz bebeklerine 5 aylık hamileyken öldürülen Hatice Çaltı'nın katili aranıyor. Hatice'nin ailesi kızlarının katilini Müge Anlı stüdyolarında aramaya devam ediyor.

Şüphelerin odağındaki eş Ramazan Çaltı gerçekleri gizliyor mu?

Oğuzhan Daştan kayıp

13 yaşındaki Oğuzhan Daştan'dan 3 gündür haber alınamıyor. İstanbul Sancaktepe'den kayboldu.

Editör: Deniz Dalgıç