Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 23 Kasım Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

22 Kasım Müge Anlı: Sibel Karabulut güvende mi? Fırat Dursun evlendi mi? Feride Tolu bulundu mu? 22 Kasım Müge Anlı: Sibel Karabulut güvende mi? Fırat Dursun evlendi mi? Feride Tolu bulundu mu?

Hatice Çaltı'nın katili kim?

İkiz bebeklerine 5 aylık hamileyken öldürülen 43 yaşındaki Hatice Çaltı'nın katil ya da katilleri kim? Banyoda ölü bulunan Hatice Çaltı'nın boğularak öldürüldüğü ortaya çıkarken, boğulmanın yanı sıra vücudunda çeşitli darp izleri tespit edilmişti.

Ramazan'ın eşi ve 3 çocuğunun annesi Emine Hanım yayına bağlanarak, "Ben kendim için korkmuyorum. Ben eşimden hiç vazgeçmedim. Sizin kızınız benim yuvamı yıktı be. Ben evlendim ayrıldım. Ramazan'ın bana yeniden nikah kıymasını ben istemedim" dedi.

Hatice Çaltı kimdir? Hatice Çaltı kimdir?

Hatice Çaltı'nın para karşılığı başka erkeklerle birlikte olduğu, bu durumu eşi Ramazan'ın organize ettiği iddia edildi. Ramazan'ın bu nedenle çocukların kendisinden olmadığından şüphelendiği belirtildi. 

hatice çaltı

Ramazan Bey, eşi Hatice Çaltı ve ikiz bebeklerinin katilini arama konusunda çekimser davranmayı sürdürüyor.

Ezgi Mola, kadın cinayetlerine sessiz kalmadı Ezgi Mola, kadın cinayetlerine sessiz kalmadı

Hatice Çaltı'nın şiddet sonucu kulağının ağır işittiği bu nedenle kapısında hep anahtar olduğu belirtildi.

Editör: Deniz Dalgıç