Hatice Çaltı kimdir? Hatice Çaltı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Hatice Çaltı’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Hatice Çaltı kimdir? Hatice Çaltı kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Hatice Çaltı’nun biyografisini haberimizde derledik…

20 Kasım Müge Anlı: Sunay Zeybek bulundu, İkiz bebeklerine hamile olan Hatice Çaltı'yı kim öldürdü? Nazmiye hayatta mı? 20 Kasım Müge Anlı: Sunay Zeybek bulundu, İkiz bebeklerine hamile olan Hatice Çaltı'yı kim öldürdü? Nazmiye hayatta mı?

Selçuksports | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Selçuksports | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Hatice Çaltı kimdir?

İkiz bebeklerine 5 aylık hamile olan 2 çocuk annesi Hatice Çaltı, Denizli'de 2022 tarihinde evinin banyosunda ölü bulundu. Otopsi raporlarının ardından darba uğradığı ve boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Hatice Hanım'ın ikinci eşi tutuklanırken, güvenlik kamerasında ikinci eşin üstünün ıslak olduğu görüldü. Neden üstünün ıslak olduğu sorulan eş, "Bulaşıkları yıkayıp evden çıktım" yanıtını verdi.

DNA örneğinin eski eş ile eşlememesi sonucu ikinci eş 9 Kasım'da serbest bırakıldı. Hatice Çaltı'nın ailesi kızını ve iki bebeğini kimin öldürdüğünü bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu.

Hatice Çaltı'yı 15 yaşındaki kızı ölü olarak banyoda buldu. Kaza süsü verilen Hatice Çaltı'nın ön otopsi raporuna göre vücudunda morluklar tespit edildi. Hatice'nin ailesi katil ya da katillerin açığa çıkmasını istiyor.

Hatice Çaltı'nın para karşılığı başka erkeklerle birlikte olduğu, bu durumu eşi Ramazan'ın organize ettiği iddia edildi. Ramazan'ın bu nedenle çocukların kendisinden olmadığından şüphelendiği belirtildi.

Editör: Deniz Dalgıç