Nazmiye Yaldız kimdir? Nazmiye Yaldız nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Nazmiye Yaldız’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Nazmiye Yaldız kimdir? Nazmiye Yaldız kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Nazmiye Yaldız’nun biyografisini haberimizde derledik…

Nazmiye Yaldız kimdir?

Hamsin Bey, 2 çocuk annesi 2017 yılında kaybolan Nazmiye Yaldız’ı arıyor. Hamsin Bey, beraber yaşadığı Nazmiye’nin o dönem Fatih isimli bir kişiyle görüştüğünü ve sonradan o kişiden şikayetçi olduğunu anlattı. İfade vermeye çağırılan Fatih’in cebinden mavi lolipop çıktığı öğrenildi.

Nazmiye'nin teyzesi Meryem Yıldız yayına bağlanarak, "Ben de Nazmiye'den 2017 yılından beri haber alamıyorum. Hırsızlıktan hapis yattı" dedi.

Yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir adam, "Fatih Averbek Sakarya'da tavuk çiftliğinde çalışıyordu. Fatih eski eşine, 'Seni parçalasam tavukların önüne atsam seni yer bitirirler' demiş. Bunu size anlatmak istedim" diye konuştu.

6 yıldır kendisinden bir haber alınamayan Nazmiye Yaldız'ı nikahsız birlikte olduğu Hamsin Bey aramaya geldi. Nazmiye Hanım'ın telefonundan alınan son sinyal 25 Ekim 2017 Sakarya Göynük'te tespit edildi.

Şüphelerin odağında olan isimlerden biri Nazmiye'nin eski sevgilisi Fatih, Nazmiye'nin kaybından sorumlu mu?

İran televizyon kanalları nasıl izlenir? İran televizyon kanalları nasıl izlenir?

Nazmiye Yaldız'ın babasının varlıklı bir adam olduğu öğrenilirken, Nazmiye'nin ortadan kaybolmasında şüphelilerden biri Fatih olarak kaydedilirken, diğeri erkek kardeşi Cengiz oldu.

Nazmiye'nin kızı annesini aramaya geldi

Nazmiye'nin kızı ve damadı Müge Anlı stüdyolarına geldi. Nazmiye'nin kızı Özlem, "Annemden haber alamayınca evine gittim. Kapıyı nar yemiş. Meyve tabağı ortada duruyor. Evde tüm eşyalar aynı yerinde duruyordu. Kırmızı bavulu vardı. Onu yanımda getirdim. Hemen polis çağırdım. İncelensin istedim. Parmak izi alınsın dedim. Kamera kayıtlarına bakılacağı söylendi. Bakıldı mı bilmiyorum. Karakola gittim. İfade verdim" dedi.

Hamsin Bey, "Kimse kayıp başvurusunda bulunmamıştı. Ben zorladım. Özlem öyle haber verdi" dedi.

Nazmiye Yaldız'ın erkek kardeşi ile arasında husumet olduğu öğrenilirken, eski eş Şeref Çoban, Nazmiye'nin kaybına ilişkin Fatih'ten şüphelendiğini söyledi.

Editör: Deniz Dalgıç