Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 27 Aralık Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

28 Aralık Müge Anlı: Güler Karaduman çocuklarını bulabilecek mi? Mustafa Hakkulu cinayetinde yeni gelişme 28 Aralık Müge Anlı: Güler Karaduman çocuklarını bulabilecek mi? Mustafa Hakkulu cinayetinde yeni gelişme

Cem Adrian’a pet şişeli saldırı! Cem Adrian’a pet şişeli saldırı!

Bengül eski eşi Mustafa'nın ölümünden sorumlu mu?

35 yaşında 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu’nun kaybının 12. gününde cenazesine ulaşıldı. Çelişkili ifadelerle şüpheleri üzerine toplayan İsa Dumlu, canlı yayında Müge Anlı’ya Musa Hakkulu’nu öldürdüğünü itiraf etti. Mustafa Hakkulu'nun arkadaşı İsa Dumlu, cinayeti arabada işlediğini ve köprüden aşağı attığını itiraf etti. 

29 Aralık Müge Anlı: Mustafa Hakkulu cinayetinde sıcak gelişme; 2 kişi cezaevinde, 1 kişi ev hapsinde 29 Aralık Müge Anlı: Mustafa Hakkulu cinayetinde sıcak gelişme; 2 kişi cezaevinde, 1 kişi ev hapsinde

Müge Anlı, Mustafa Hakkulu cinayetine ilişkin Yüksel Ürün, Bengül Güvenç ve İsa Dumlu'nun gözaltına alındığını açıkladı. Cinayeti işlediğini itiraf eden İsa Dumlu canlı yayın esnasında gözaltına alınırken, yayının ardından Mustafa Hakkulu'nun eski eşi Bengül de gözaltına alındı. Gözaltına alınan Bengül Güvenç eski eşi Mustafa Hakkulu'nun ölümünden sorumlu mu? Bengül Güvenç gerçekleri gizliyor mu? Bengül Güvenç, İsa Dumlu ile sevgili miydi?

mustafa hakkulu isa dumlu bengül güvenç müge anlı

Gözaltına alınan kişilerin sorguları devam ediyor. Müge Anlı içeriden aldığı bilgileri aktararak, "Üçü de ayrı ve çok fazla yalan söylüyorlarmış. Söyledikleri yalanlar arasından ayıklanmaya çalışılıyor" dedi. Alacak verecek defterinin gizemi çözüldü mü? Bahsedilen alacak verecek defterinin üstünü kim çizdi? Bengül defteri annesine mi gösterdi? 

Bengül'ün erkek kardeşi ablasının defteri Mustafa'nın cebinden çıkardığını gördüğünü söyledi. 

Mevlüt'ü babası Mehmet mi öldürdü?

Kaybolduğu zaman 20 yaşında olan Mevlüt Ozan Atlar, Nisan 2012 tarihinde Karaman’dan kayboldu. Mevlüt’ün annesi, eşinin alkol problemi olduğunu ve kendilerine şiddet uyguladığını söyledi. Evladından yıllardır haber alamayan acılı anne, oğlu Mevlüt'ü babasının öldürdüğünü iddia etti. Mevlüt Ozan Atlar'ı babası mı öldürdü? Mevlüt'ün babası Mehmet, "Ben çok kızgınım. Oğlum arkadaşlarıyla birlikte beni dövdüğü için ona çok kırgınım. Aramadım ama ben çocuğuna bir şey yapacak bir baba değilim" dedi. Aile bireylerinin şüphelendiği baba Mehmet Bey'in çelişkili açıklamaları karşısında stüdyoda tansiyon yükseldi.

28 Aralık Müge Anlı: Güler Karaduman çocuklarını bulabilecek mi? Mustafa Hakkulu cinayetinde yeni gelişme 28 Aralık Müge Anlı: Güler Karaduman çocuklarını bulabilecek mi? Mustafa Hakkulu cinayetinde yeni gelişme

Yayına bağlanan Halit Bey, "Mehmet Bey alkol aldığında oğlu Mevlüt'ü pompalı tüfekle öldürdüğünü anlatıyormuş. İçtiği zaman oğlumu yanlışlıkla vurdum diye anlatıyormuş. Bunu köyde herkes biliyor. Korkudan konuşamıyorlar. İçki içtiğini herkes biliyor" dedi. Aile telefonla yayına bağlanan Halit Bey'in açıklamaları üzerine Mehmet'e saldırdı. Mehmet Bey, "Bunu jandarmaya, polise söylemek zorundasın" dedi.

Yayına bağlanan bir kadın, "Mehmet Bey herkes yanlış da bir siz mi doğrusunuz? Ayşe Hanım'ı dövdüğünüzü bizzat kendi gözümle gördüm. Ben bizzat bu adamın alkolik olduğunu ve şiddet uyguladığını biliyorum" diye konuştu.

Karaman'daki JASAT ekipleri, Mevlüt Ozan Atlar'ın kaybına ilişkin çalışma başlattı. 

Mevlüt Ozan Atlar kimdir? Mevlüt Ozan Atlar kimdir?

Kaynak: Haber Merkezi