Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 28 Aralık Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

27 Aralık Müge Anlı: Bengül eski eşi Mustafa Hakkulu'nun ölümünden sorumlu mu? Mevlüt'ü babası mı öldürdü? 27 Aralık Müge Anlı: Bengül eski eşi Mustafa Hakkulu'nun ölümünden sorumlu mu? Mevlüt'ü babası mı öldürdü?

Güler Karaduman çocuklarını buldu mu?

38 yaşındaki Güler Karaduman, 2006 yılında Kayseri’de evlatlık olarak verilen 3 çocuğunun bulunması için Müge Anlı’ya başvurdu. 17 yıldan beri çocuklarını göremeyen Güler, ailesi istemediği için eşine bıraktığı evlatları eve geldiğinde yoktu. Eşinin alkol problemi olduğunu anlatan Güler, çocukları Ebru, Ahmet ve Hakan’ı arıyor.

Çocukları emekli bir çiftin evlat edindiği öğrenilirken, evlat alan annenin adının Zeynep olduğu öğrenildi. Yayına bağlanan bir adam çocukları tanıdığını, iki çocuğun adının aynı olduğunu açıkladı. 

Müge Anlı, Güler Karaduman'a müjdeli haberi verdi. Ebru, Ahmet ve Hakan bulundu. Çocukların şaşkın olduğunu açıklayan Müge Anlı, "Çocuklar o şoku atlattıktan sonra karar verecekler. Onlara zaman tanımak lazım" dedi. 

güler karaduman müge anlı

Şarkıcı Bengü, Van konserinde protesto edildi Şarkıcı Bengü, Van konserinde protesto edildi

Mustafa Hakkulu cinayetinde yeni gelişme

35 yaşındaki 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu, ensesinden vurulmuş halde bulunmuştu. Adana'da işlenen Mustafa Hakkulu cinayetine ilişkin gözaltına alınan, Bengül Güvenç, İsa Dumlu ve Yüksel Ürün sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Canlı yayında cinayet itirafında bulunan İsa Dumlu, ifadesini değiştirerek, "Arabada sadece ben yoktum. Yanımda ortağım Yüksel Ürün de vardı. Aralarında para davası vardı. Mustafa'yı sadece ben değil, Yüksel vurdu. Cinayeti ben değil. Yüksel vurdu" açıklamasında bulundu. Kendisine mikrofon uzatılan Yüksel, "İsa yalan söylüyor. Bana iftira atıldı" dedi.

mustafa hakkulu isa dumlu bengül güvenç müge anlı

Editör: Deniz Dalgıç