Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 29 Aralık Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

28 Aralık Müge Anlı: Güler Karaduman çocuklarını bulabilecek mi? Mustafa Hakkulu cinayetinde yeni gelişme 28 Aralık Müge Anlı: Güler Karaduman çocuklarını bulabilecek mi? Mustafa Hakkulu cinayetinde yeni gelişme

Mustafa Hakkulu cinayetinde yeni gelişme

İsa, Mustafa Hakkulu cinayetine ilişkin "Yüksel, cinayeti benim üstlenmemi istedi. 'Eğer sen üstlenirsen ben eşine ve çocuklarına bakarım' dedi. Ben de cinayeti kendimin işlediğini söyledim" dedi. Yüksel Ürün ve İsa Dumlu kasten öldürme suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Bengül Güvenç ev hapsine mahkum edildi. Ev hapsine mahkum edilen Bengül Güvenç, "Yüksel, İsa ve defterle ilgim yok" açıklamasında bulundu.

Canlı yayına bağlanan Bengül, "Bu konular hakkında konuşmak istemiyorum. Canlı yayına bağlanma nedenim size teşekkür etmek. Size çıkmasak belki bunların hiçbiri ortaya çıkmayacaktı ve Mustafa'nın kanı yerde kalacaktı" dedi.

bengül güvenç-1

Güler Karaduman çocuklarına kavuştu mu?

Güler Karaduman 17 yıl önce evlatlık verilen 3 çocuğunu arıyordu. Müge Anlı, Güler Karaduman'ın çocuklarını buldu. Ancak çocuklar durumu özümsemek için kendilerine zaman tanımalarını istedi. Güler Karaduman gözyaşlarına boğulmuştu.

Çocuklar, "Bizi dünyaya getiren annemiz ile görüşmek istemiyoruz" sözleriyle Güler Hanım'la görüşmeyi reddetti. Güler Hanım gözyaşları içinde çocuklarına seslenerek, "Bir kerecik yüzünüzü görmek, sesinizi duymak ve size sarılmak istiyorum. Size yalvarıyorum" dedi.

güler karaduman-1

Mevlüt Ozan Atlar'ın katili kim?

Mevlüt Ozan Atlar'ın kaybında şüpheler babası Mehmet Atlar üzerine yoğunlaşıyor. Mehmet Bey kaçamak ve çelişkili ifadelerle kafa karıştırmaya devam ediyor.

mevlüt ozan atlar-1

Miray Akay Rus dizisinde başrol oynayacak Miray Akay Rus dizisinde başrol oynayacak

Editör: Deniz Dalgıç