Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti

Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 26 Aralık Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

25 Aralık Müge Anlı: Mustafa Hakkulu'nu kim öldürdü? Mustafa Hakkulu'nun katili kim? 25 Aralık Müge Anlı: Mustafa Hakkulu'nu kim öldürdü? Mustafa Hakkulu'nun katili kim?

İsa Dumlu, Mustafa Hakkulu'nu öldürdüğünü itiraf etti

35 yaşında 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu’nun kaybının 12. gününde cenazesine ulaşıldı. Çelişkili ifadelerle şüpheleri üzerine toplayan İsa Dumlu, canlı yayında Müge Anlı’ya Musa Hakkulu’nu öldürdüğünü itiraf etti. Mustafa Hakkulu'nun arkadaşı İsa Dumlu, cinayeti arabada işlediğini ve köprüden aşağı attığını itiraf etti. 

27 Aralık Müge Anlı: Bengül eski eşi Mustafa Hakkulu'nun ölümünden sorumlu mu? Mevlüt'ü babası mı öldürdü? 27 Aralık Müge Anlı: Bengül eski eşi Mustafa Hakkulu'nun ölümünden sorumlu mu? Mevlüt'ü babası mı öldürdü?

Canlı yayındaki cinayet itirafının ardından İstanbul Cinayet Büro Ekipleri, İsa Dumlu'yı tutukladı. İsa Dumlu, cinayet silahını mutfak dolabının üzerine bıraktığı söylemişti. Ekipler İsa Dumlu'nun evine giderek cinayet silahını söylenen yerden aldı.

Müge Anlı İsa kimdir? Mustafa Hakkulu'nun katili İsa Dumlu kimdir? Müge Anlı İsa kimdir? Mustafa Hakkulu'nun katili İsa Dumlu kimdir?

Mustafa Hakkulu'nun kız kardeşi Seher gözyaşları içinde, "Abimi tek başına öldürmüş ve atmış olamaz. Bu işin içinde başka şeyler var. Eski eşi Bengül araştırılsın. Onun da bu işin içinde parmağı var" dedi.

Müge Anlı, Mustafa Hakkulu cinayetine ilişkin üç gözaltı olduğunu açıkladı. Yüksel Ürün, Bengül Güvenç ve İsa Dumlu gözaltına alındı. Cinayeti işlediğini itiraf eden İsa Dumlu canlı yayın esnasında gözaltına alınırken, yayının ardından Mustafa Hakkulu'nun eski eşi Bengül de gözaltına alındı. 

Bengül Güvenç kimdir? Bengül Güvenç kimdir?

İsa Dumlu ile ilişkisi olduğu iddia edilen Bengül Güvenç, "Ben ilk kez burada gördüm. Öncesinde tanışıklığım yok. Onları tanımıyorum. Ailesinin hakkımda söylediklerini acılarına veriyorum. Benim cinayetle en ufak ilgim yok" ifadelerini kullandı.

Bengül'ün annesi yayına bağlanarak, "Ben kızımın söylediklerine inanıyorum. Kızımın bu cinayetle alakası yok. Ben kızıma defalarca sordum. Bana Yüksel ve İsa'yı ilk kez gördüğünü söyledi" dedi.

Mustafa Hakkulu kimdir? Mustafa Hakkulu kimdir?

isa dumlu müge anlı mustafa hakkulu yüksel ürün

Sıdıka Çelik'in ölümünde cinayet şüphesi sürüyor

8 Ocak'ta Konya Ilgın'daki evinde başından silahla vurulmuş halde bulunan 3 çocuk annesi Sıdıka Çelik'in şüpheli ölümü Müge Anlı'da araştırılmaya devam ediyor. Sıdıka Çelik’in ölümünde cinayet şüphesi sürüyor. Çelişkili açıklamaları ve yaptıklarıyla dikkatleri üzerine çeken Ümit'ten şüpheleniliyor.

Sıdıka'nın annesi ve kardeşi Sıdıka Çelik cinayetini aydınlatmak amacıyla yeniden Müge Anlı stüdyolarına geldi. Acılı anne, savcıya seslenerek, "Savcıdan iddianameyi bir an önce hazırlamasını ve işlemleri hızlandırmasını istiyorum" dedi. 

Sıdıka Çelik kimdir? Sıdıka Çelik kimdir?

Kaynak: Haber Merkezi