Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 25 Aralık Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

22 Aralık Müge Anlı: Mevlüt’ü babası mı öldürdü? Mehmet, oğlu Mevlüt'ü öldürdüğünü itiraf etti mi? 22 Aralık Müge Anlı: Mevlüt’ü babası mı öldürdü? Mehmet, oğlu Mevlüt'ü öldürdüğünü itiraf etti mi?

Mustafa Hakkulu'nun cesedi dere yatağında bulundu

35 yaşında 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu, 13 Aralık Çarşamba günü Adana'nın Kozan ilçesinden kaybolmuştu. Mustafa Hakkulu'nu ailesi ve eski eşi Bengül Güvenç Müge Anlı'da arıyordu. Mustafa Hakkulu'nun cesedi kaybının 11. gününde Postkabasakal mahallesinde dere kenarında bulundu. Mustafa Hakkulu'nun ensesinden silahla vurularak hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Mustafa Hakkulu'nun cenazesi otopsi için kaldırıldı. Cinayete ilişkin detaylı soruşturma başlatıldı. 

Mustafa Hakkulu kimdir? Mustafa Hakkulu kimdir?

Mustafa Hakkulu'nun katili aranıyor. Mustafa Hakkulu'nun katili kim? Mustafa Hakkulu'nu kim öldürdü? Mustafa Hakkulu'nun eski eşi Bengül Güvenç bildiklerini saklıyor mu? Bengül Güvenç, eski eşi Mustafa Hakkulu kaybolduktan sonra neden suçun kendine kalmasından korktu? Cinayete kurban gittiği öğrenilen Mustafa Hakkulu'nun katili kim?

Stüdyoda tansiyon yükseldi. Mustafa Hakkulu'nun acılı ailesi, 27 yaşında 3 çocuk babası İsa'ya yüklendi. İsa ile Mustafa Hakkulu'nun eski eşi Bengül'ün sevgili olduğu iddia edildi. Mustafa Hakkulu'nu beyaz arabayla gören kişinin İsa olduğu konuşuldu. Aracı kullananın Mustafa olmadığı yan koltuktan indiğini söyleyen İsa, Mustafa'nın bir kaç kez dükkana geldiğini o zaman beyaz bir arabası olduğunu belirtti. İsa Bey'in bahsettiği beyaz brodway araba ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Mustafa Hakkulu'nun kaybının ardından apar topar satılan aracın üzerinde kan izleri olduğu öğrenildi. Müge Anlı'nın ekibi araca ulaşarak emniyet kemerinde ve aracın farklı yerlerinde kan izi olduğunu tespit etti. İsa'ya söz konusu kan izleri soruldu. İsa ise "Ben bazen ava gidiyorum. İzler o zaman oluşmuş olabilir. Ya arabanın içine ya bagaja koyuyorum" diye konuştu.

Bengül Güvenç kimdir? Bengül Güvenç kimdir?

Mahmut Akıllıca gözaltına alındı

Cenazeyi bulduğu belirtilen Mahmut Akıllıca apar topar gözaltına alındı. Mahmut Akıllıca'nın gözaltına alınma sırasında acılı aile Mahmut Akıllıca'ya saldırdı. Jandarma  duruma müdahale ederek aileyi sakinleştirmeye çalıştı.

İkinci gözaltı geldi

Çok geçmeden ikinci gözaltı geldi. Adana Kozan İlçe Jandarma Komutanlığı, Yüksel Ürün'ü gözaltına aldı.

Müge Anlı İsa kimdir? Mustafa Hakkulu'nun katili İsa Dumlu kimdir? Müge Anlı İsa kimdir? Mustafa Hakkulu'nun katili İsa Dumlu kimdir?

İsa Dumlu, Mustafa Hakkulu'nu öldürdüğünü itiraf etti

Reklam arasının ardından yayını Şevki Sözen açtı. Müge Anlı'nın içeride İsa ile konuştuğunu açıkladı. Ailenin durumu ilk öğrendiği an yaşananları içeren bir VTR kayda girildi. İsa Dumlu, Müge Anlı'ya Mustafa Hakkulu'nu öldürdüğünü itiraf etti. 

26 Aralık Müge Anlı: İsa Dumlu, Mustafa Hakkulu'nu öldürdüğünü itiraf etti, Bengül'ün cinayetle ilgisi var mı? 26 Aralık Müge Anlı: İsa Dumlu, Mustafa Hakkulu'nu öldürdüğünü itiraf etti, Bengül'ün cinayetle ilgisi var mı?

Masterchef 22. bölüm yayınlandı: Masterchef 23. bölüm fragmanı izle Masterchef 22. bölüm yayınlandı: Masterchef 23. bölüm fragmanı izle

Mustafa Hakkulu'nu öldürdüğünü itiraf eden İsa Dumlu, "Ben telefonla uğraşırken eşimin fotoğraflarını gördü. Eşime ağza alınmayacak haraketler etti. Ben de arabada duran silahımı alıp onu vurdum. Tufanlı yolunda vurdum. Arabanın içinde cinayeti işledim. sonra köprüden aşağı attım. Sonra sanayiye döndüm. Saat 6-7 civarındaydı. Arabayı kendim yıkadım. Kanlar gitmedi. Arabayı devrettiğim kişiye verdim. Arabanın üzerindeki ezik eskiden oldu. Ön cam cinayet sırasında dağıldı. Ben de camı değiştirdim. Cinayet silahı evimde. Yerini hiçkimse bilmiyor. Mutfakta dolabın üstünde. Bazen denk gelince silahımı alıyorum. O gün değil birkaç gün önce silahımı aldım. Silah ruhsatsız. Maraş depreminden önce silahı aldım" dedi.

isa dumlu bengül güvenç mustafa hakkulu müge anlı

Bengül canlı yayına bağlandı

Mustafa Hakkulu'nun eski eşi ve 3 çocuğunun annesi Bengül Güvenç, Müge Anlı'nın canlı yayınına bağlandı. İsa ve Yüksel ile sevgili olduğu iddialarını reddeden Bengül Güvenç, "Ben Yüksel'i de İsa'yı da ilk kez görüyorum. Sosyal medyadan takipleşmiyorum. Bunlar öncesinden tanımıyorum. İsa benim çocuklarımı babasız bıraktığı gibi onun da çocukları babasız kalsın. Mustafa'nın hovardalığı vardı ama Mustafa kimsenin karısına kızına laf atmaz. Öyle bir adam değil" dedi.

Polisler, İsa Dumlu'yu almaya Müge Anlı stüdyolarına geldi. Cinayeti itiraf eden İsa Dumlu kelepçelenerek tutuklandı.

Polisler cinayet itirafı üzerine İsa Dumlu'nun evine gitti. Mutfak dolabının üzerinde cinayetin işlendiği telefon bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi