Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 18 Eylül Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

17 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun katili kim? 17 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun katili kim?

İstanbul Esenyurt'tan 14 Eylül Cumartesi günü kaybolan 24 yaşındaki Aybeniz Top'u aramak için erkek arkadaşı Hasan, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Hasan, Aybeniz'in ayağının kırık olduğunu ve yanında 3 yaşındaki oğlu ile ortadan kaybolduğunu açıkladı. Aybeniz'in kaybolduktan sonra Hasan'a, "Hasan benim gücüm kalmadı. Depo gibi bir yerdeyim. Kurtar beni.  Oğlumu bul, anneme teslim et" gibi ses kayıtları attı.

Aybeniz Top

Aybeniz ve Hasan'ın 1 yıldır nikahsız bir birliktelik yaşadığı öğrenildi. Ancak arkadaşlıklarının 8 yıl önceye dayandığı belirtildi. İkisi de inat uğruna başkalarıyla evlenip yuva kurmuşlardı ancak yeniden birlikte bir hayat kurmaya karar verdiler.

Aybeniz Top Ve Hasan

Hasan Fırtına, "dişi fırtınam" diye sevdiği Aybeniz'in eski kocası tarafından kaçırıldığını ve can güvenliğinin tehlikede olduğunu söyledi. Aybeniz'in "tek aşkı" olduğunu söyleyen Hasan'ın "tek aşk, sensizim" yazılı dövmeleri dikkat çekti. Aybeniz'in yazın tatilde sırtına kıskançlık yüzünden "evli" yazdığını açıkladı. "Aybeniz istesin sırtıma 'evli' diye dövme yaptırırım" diyen Hasan, Aybeniz'in bir an önce bulunmasını istiyor.

"İşkence sesleri bana ve Aybeniz'in babasına dinletiliyor"

5 gündür ulaşamayan Aybeniz'in telefonundan kendisine aramalar geldiğini anlatan Hasan, "Aybeniz'e ve çocuğuna işkence yapıyorlar. Bu sesleri bize yani babasına ve bana dinletiyorlar. Bir düşmanımız yok. Ben eski eşimden ve eski eşimin ablasının kocası Fatih var. Ondan da şüpheleniyorum. Ben Aybeniz'i tüm Türkiye'de ve dünyada arıyorum. Aybeniz'in fotoğrafını her yerde paylaştım. Kendi numaramı da bıraktım. Aybeniz'in bir yerini keserken ve dikişli halinin görüntülerini bana attılar. Hayır yapıyorum ki Aybeniz ve oğlu sağ salim bulunsun. Afrikalı çocuklara ekmek dağıtıyorum. Aybeniz'i Pendik'te görmüşler. Bana sosyal medya üzerinden ulaştılar. Yanında çocuk yok. Eşimin tutulduğu yerde 7 erkek 1 kadın var" dedi. 

Müge Anlı, "Bu kadın sana bunu atana kadar 112'yi neden aramıyor? Bana ses kayıtları biraz numara gibi geldi" dedi. 

Hasan Fırtına

Aybeniz stüdyoya bağlanarak, "Zorla tutulmuyorum. Sen benimle muhattap olma. Ben zaten senden kaçıyorum. Beni bayıltana kadar döven sensin. Aramızda nikah dahi yok. Ben seni kimseye arattırmıyorum. İstanbul dışındayım. Aramızda ne resmi ne de imam nikahı var. Beni zorla tutan, ailemle görüşmeme müsaade etmeyen kendisi. Ben kayıp olsam burda gezemem zaten. Ses kayıtlarını bilmiyorum. Ben o hesaba girmiyorum. O hesap kendisinde. Bunları ben demedim. Benim sesim ama bunları ben atmadım. Çocuğum 9 ay köyde kaldı. O ses kaydı o dönemden kalma. 27 tane suç kaydı var. O sesleri ben atmadım. Kendisiyle iletişime dahi geçmedim. Hasan sen şu an kendini rezil ediyorsun. Senin çocuğuna bakıcılık yapayım ve senden şiddet göreyim diye mi döneyim? Benim senin yanında can güvenliğim yok. Hasan önce sen git bir tedavi ol" dedi.

Müge Anlı Hasan Fırtına kimdir? Müge Anlı Hasan Fırtına kimdir?

Hasan, "Yalan söylüyor. Şuan baskı altında açıklamasında bulundu. Çık gel buraya. Ben seni dövmedim. Sadece 1 kez çocuğa vurma diye koltuğa ittirdim. Oğlunun 'Baba seni çok özledim. Gel bizi kurtar. Beni bul baba. Baba köydeyiz' diye ses kaydı var. Ben eski eşimle görüşmedim. Bana attığı mesajlar ortada. Şimdi çıksın gelsin. Ben biletini kendim alacağım. Benim yanıma gelmesin ama buraya gelsin. Senin sosyal medya hesabın araştırılır. O mesajları benim atmadığım anlaşılır" diye konuştu.

Müge Anlı, "Bu kız zorla tutuluyor gibi değil. Sen her şeyin üstüne bi tuzlu ayran iç. Belki biri seni kandırıyordur. Aybeniz sen de zorla tutulmadığına dair arkadaşlarımızla iletişime geç. Biz ikna olalım. Ailenle de görüş kızım. Biz seni ve çocuğunu görelim. İçimiz rahat etsin" dedi.

Müge Anlı Aybeniz Top kimdir? Müge Anlı Aybeniz Top kimdir?

Hatice Musaoğlu'nun katili kim?

Kayıp bir anne ve ''annemi ben değil sen öldürdün'' diyen kardeşler... 17 yıldır ulaşılamayan 50 yaşındaki Hatice Musaoğlu'na ne oldu? Hatice Musaoğlu'nun çocukları canlı yayında yüzleşti. İddiaların odağındaki Aydın Musaoğlu, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Hatice Musaoğlu'nun kızının ''Abim, anneme silah çekmişti'' sözleri şüpheleri Aydın Musaoğlu'na çekti.

"Yeğenim ablamı önce gömdü sonra kaçırdı" 

Bugün Hatice Musaoğlu'nun kız kardeşi Halime Hanım canlı yayına geldi. Halime Hanım, "Yeğenim ablamı gömdü. Kazarız diye cenazesini kaçırdı. İki tane de fidan dikilmişti" açıklamasında bulundu.

Sevim Terzi, kardeşiyle arası bozulmasın diye baba malından istemediğini ama Aydın'ın babası öldükten sonra maaş kartını alabilmek için annesine silah çektiğini iddia etti. Aydın Bey bu iddiaları yalanladı.

Anne oğul kavgası cinayetle mi bitti? Kendisine evini açan annesini odasından atan Aydın Musaoğlu verdiği çelişkili ifadelerle tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

"Annesinin kaybından sonra annesini gördüğünü söyledi"

"Sen verdiğin ifadede anneni gördüğünü söylemişsin. Şimdi yalan söylüyorsun. Çelişkili konuşuyorsun" diyen Müge Anlı, Aydın Musaoğlu'nun açıklamaları karşısında öfkesini gizleyemedi. Aydın Musaoğlu kendisine yüklenen Müge Anlı'ya "Siz beni suçluyorsunuz. Ben bildiğimi anlatıyorum" dedi.

Müge Anlı emniyet yetkililerine seslenerek, "Seni çapraz sorguya çeksinler. Aradan yıllar geçtiği için gerçeklerin ortaya çıkmayacağını düşünüyorsun. Ama devlet her şeyi ortaya çıkarır" dedi.

Verdiği ifadeleri hatırlamadığını iddia eden Aydın Musaoğlu'na "O zaman o gün annenin başına bir iş geldiyse onu da unutmuş olabilir misin ya da sen annenin başına bir iş getirmiş olabilir misin?" diye soruldu.

Kaybolduğu gün Hatice Musaoğlu'nu gördüğünü söyleyen kahvehane işletmecisi Adem Bey yayına bağlanarak, "Ben annesini görmedim. Öyle bir şey yok. Aydın da gelip bana öyle bir şey söylemedi. Aydın da yanıma gelmedi" dedi.

Cemile, "Annemin ardından ev kan revan içindeydi. Sobanın etrafında hep kan vardı. Aydın'ın korkusuna konuşamıyorum. Kurumuş kan lekeleri gördüm" dedi. Aydın hakkındaki iddiları reddederek, "O gün o evde bir şey yaşanmadı. Annemin kaybıyla ilgim yok" dedi.

Müge Anlı, Aydın Musaoğlu'na "Annenin kaybıyla ilgili ne hatırlıyorsun? Bize anlatmak istediğin bir şey var mı?" diye sordu. Aydın ise o dönem yaşananları hatırlamadığını belirterek, hafızasında bir sorun yaşadığını ifade etti.

Victoria's Secret meleği kansere yakalandı Victoria's Secret meleği kansere yakalandı

Aydın Musaoğlu, "Benim olaylarım karışık. Çocuğum öldü. Çok kendimde değilim. Annemin sevgilileri vardı. Onların üzerine gidilmeli. Her şey araştırılsın. Takip edilsin. Kız kardeşlerimin durumunu incelediniz mi? Siz burada kadın erkek ayrımı mı yapıyorsunuz? Annem yaşıyor mu öldü mü bilmiyorum. Ben hiçbir şeyden emin değilim. Ben gerçekleri ortaya çıkmasını istiyorum. Kaçabilirdim ama buradayım" dedi.

Muhabir: Deniz Dalgıç